رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام خبر داد؛
برداشت ۲۵۰۰ هکتار غلات در سیروان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: عملیات برداشت غلات در بخشهای مرکزی و کارزان شهرستان سیروان تا تاریخ ۱۸ خرداد به پایان رسید و در این مدت، ۲۵۰۰ هکتار از اراضی گندم و جو برداشت شده است.

، حشمت عزیزان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: با پایان یافتن عملیات برداشت غلات در بخشهای مرکزی و کارزان شهرستان سیروان تا پایان روز شنبه ۱۸ خردادماه، در مجموع ۲۵۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و جو برداشت شدهاند.
وی با اشاره به جزئیات برداشت افزود: از این میزان، ۱۳۰۰ هکتار به گندم و ۱۲۰۰ هکتار به جو اختصاص داشته است. برداشت این محصولات با استفاده از ماشینآلات کشاورزی و روشهای سنتی انجام شده است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: برداشت گندم در این منطقه عمدتاً به صورت مکانیزه صورت گرفته و ۱۲۷۰ هکتار آن با کمباین و ۳۰ هکتار دیگر به صورت دستی یا با استفاده از دروگر برداشت شده است. در خصوص محصول جو نیز ۱۱۳۰ هکتار با کمباین و ۷۰ هکتار با دروگر برداشت شدهاند.
عزیزان با اشاره به وضعیت ماشینآلات فعال در عملیات برداشت خاطرنشان کرد: در این دوره، ۳۶ دستگاه کمباین فعال در سطح مزارع حضور داشتند که از این تعداد، ۱۹ دستگاه کمباین غیربومی و ۱۷ دستگاه بومی بودهاند، همچنین ۳ دستگاه دروگر فعال نیز در برداشت محصولات نقشآفرینی کردهاند.
وی با اشاره به روند تحویل گندم به مراکز ذخیرهسازی تصریح کرد: تاکنون ۳۵۰ تن گندم از مزارع این مناطق به سیلو تحویل داده شده که این روند همچنان در حال پیگیری و تکمیل است.
عزیزان با بیان اینکه برداشت به موقع و صحیح محصولات کشاورزی نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی و کاهش ضایعات دارد، اظهار داشت: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی بر عملیات برداشت در مناطق مختلف شهرستان سیروان ادامه داشته و کلیه مراحل برداشت، حمل و تحویل محصولات با دقت و نظارت فنی انجام شده است.
وی تأکید کرد: با توجه به شرایط مناسب اقلیمی و تلاش بهرهبرداران، پیشبینی میشود روند برداشت غلات در سایر مناطق استان نیز با موفقیت ادامه یابد.
ارسال نظر