عصر امروز برگزار شد؛

افتتاح اولین جشنواره منطقه‌ای هوره در شهرستان چوار با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، در آیین افتتاحیه اولین جشنواره منطقه‌ای هوره در شهرستان چوار، بر اهمیت صیانت از میراث فرهنگی و زبان مادری تاکید کرد.

ارشاد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، علی هلشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ، در آیین افتتاحیه اولین جشنواره منطقه‌ای هوره که در شهرستان چوار برگزار شد اظهار داشت: این جشنواره جزئی از میراث معنوی ماست که پس از قرن‌ها و نسل به نسل به ما رسیده و صیانت از این آوای اساطیری در واقع صیانت از زبان مادری و میراث ناملموس ماست.

وی ادامه داد: این جشنواره ابزاری برای حفاظت و حراست از زبان مادری و انتقال آن به نسل‌های آینده است.

هلشی با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ بومی و محلی، افزود: امید است بتوانیم به آهنگ بومی و محلی بیشتر توجه کنیم و به عدالت فرهنگی در شهرستان‌ها بیشتر توجه شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در پایان از امام جمعه محترم شهرستان، فرماندار و دیگر مسئولانی که در برگزاری این جشنواره همکاری داشتند تقدیر کرد.

اولین جشنواره منطقه ای هوره عصر امروز در شهرستان چوار با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان ایلام و مسئولان شهرستان چوار آغاز به کار کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه