English

استاندار ایلام:

هیچ اعتباری نباید به خزانه برگردد

استاندار ایلام در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با بیان اینکه هیچ اعتباری نباید به خزانه برگردد گفت: پیگیری ویژه برای تکمیل سامانه گرمسیری صورت بگیرد.

هیچ اعتباری نباید به خزانه برگردد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، احمد کرمی استاندار ایلام در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: دستگاه‌های اجرایی تا پایان خردادماه با طی تمام فرآیندها، فرصت دارند اعتبار تملک دارایی خود را جذب کنند و اگر به هر دلیلی توان جذب آن را ندارند، این اعتبارات به دستگاه‌های دیگر جابجا خواهد شد.

وی با بیان اینکه هیچ اعتباری نباید به خزانه برگردد، اظهار داشت: پسندیده نیست که اعتبارات استان با این همه مشکلات جذب نشود و برگشت بخورد.

استاندار ایلام با اشاره به تنش آبی موجود در کشور و استان، عنوان کرد: سالانه بیش از یک میلیارد متر مکعب آب‌های مرزی از استان خارج می‌شود و باید با استفاده از ظرفیت رئیس جمهور محترم در سفر استانی، برای این بخش نیز چاره‌اندیشی شود که استان از حقوق قانونی خود از آب‌های مرزی بیشترین استفاده را ببرد.

وی نسبت به عدم بهره‌برداری کامل از سامانه گرمسیری با وجود ۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه انتقاد کرد و گفت: با پیگیری ویژه و اولویت اول آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی باید هر چه سریع‌تر آب ۱۸ هزار هکتار پیش‌بینی شده سامانه گرمسیری تأمین شود چراکه هر سال که این زمین‌ها کشت نمی‌شوند. ضرر هنگفتی به استان و کشاورزان وارد می‌شود.

استاندار ایلام ضمن اشاره به تفاهم نامه منعقد شده با خیر آبرسان کشور در هفته گذشته برای آبرسانی به ۱۰۰ روستای استان، تاکید کرد: جهت تسریع در انجام مفاد این تعهدنامه، برنامه زمان‌بندی ارائه و نظارت‌ها تقویت شود و اولویت‌بندی برای روستاهای دارای تنش در کل استان دیده شود.

کرمی بر تسریع در اخذ مجوز ماده ۲۳ پروژه‌هایی که در قانون بودجه ۱۴۰۴ تعریف شده تاکید کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاونت عمرانی با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس استان در این خصوص تلاش کنند.

وی با اعلام خبر راه‌اندازی تصفیه خانه آب ملکشاهی، عنوان کرد: آب سالم و بهداشتی حق این مردم بوده که اگرچه به تاخیر افتاده اما اکنون با به مدار آمدن آب تصفیه خانه ملکشاهی تنش آبی در این شهرستان رفع شده است. 

استاندار ایلام با اشاره به اینکه در حوزه استفاده از پساب فاضلاب نیاز به سرمایه گذاری داریم، خاطرنشان کرد: در حوزه تنش آبی باید برنامه‌ریزی بلند مدت و مدون برای تامین آب شرب سالم شهرها و روستاها داشته باشیم و برنامه‌ریزی‌ها به صورت ۲۰ ساله باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه