مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام خبر داد؛

برگزاری کمیسیون پزشکی درصد جانبازی با بررسی ۳۱۰ پرونده در ایلام

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام از برگزاری کمیسیون پزشکی درصد جانبازی با بررسی ۳۱۰ پرونده در ایلام خبر داد.

بنیاد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در حاشیه برگزاری این کمیسیون اظهار کرد: در راستای رفاه و معیشت جامعه ایثارگران استان ایلام امروز کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازی با حضور ۱۰ نفر از پزشکان متخصص مرکز در محل اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برگزار شده است.

وی بیان کرد: در این کمیسیون پرونده ۳۱۰ نفر از افراد واجد شرایط بررسی شده است.

رحیمی عنوان کرد: برگزاری این کمیسیون در استان از زحمت جامعه ایثارگران عزیز در مراجعه به تهران جلوگیری کرده است.

وی اضافه کرد: همه تلاش خود را خواهیم کرد که چند مورد دیگر کمیسیون پزشکی جانبازان تا پایان سال برگزار شود که در معیشت جامعه ایثارگران استان بسیار مهم است.

رحیمی ادامه داد: این کمیسیون روز پنجشنبه در دو نوبت صبح و عصر در محل اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه