مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امیرالمومنین «ع» خبر داد؛
بسیج سازندگی نقش آفرین در محرومیتزدایی و پیشرفت کشور
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امیرالمومنین «ع» با بیان اینکه این نهاد در محرومیتزدایی و پیشرفت کشور نقش آفرینی میکند، گفت: یکی از مهمترین راهبردهای این قرارگاه در مناطق محروم را تامین آب شرب است.

، علی ملک زاده در آیین کلنگ زنی طرح های «آبخیز تا جالیز» که صبح امروز در محل آمفیتئاتر فنی و حرفه ای برگزار شد، با اشاره به سابقه دو دههای بسیج سازندگی در خدمترسانی به مردم، اظهار داشت: این نهاد در سال ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری و الگوبرداری از سازمان جهاد سازندگی تاسیس شد که در محرومیتزدایی و پیشرفت کشور نقش آفرینی می کند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امیرالمومنین «ع» با اشاره به ساختار بسیج سازندگی در قالب سه قرارگاه جهادی، محرومیتزدایی و اقتصاد مقاومتی، در همکاری با سایر نهادهای انقلابی و دولتی، گفت: بر اساس راهبردها و اسناد بالادستی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به عنوان یک نهاد بینحاکمیتی با هدف رفع مشکلات و نیازهای دولت در زمینه محرومیتزدایی تشکیل شده است.
وی یکی از مهمترین راهبردهای این قرارگاه در مناطق محروم را تامین آب شرب عنوان کرد و گفت: با وجود وقفههایی در تأمین اعتبارات و برخی مشکلات با تدبیر فرمانده سپاه استان و همکاری مدیران، در سطح مطلوبی قرار داریم.
سرهنگ ملک زاده با اشاره به اقدامات چشمگیر در حوزه مسکن روستایی گفت: این نهاد در سال های گذشته برای جامعه هدف شامل خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و اقشار محروم، بیش از هزار واحد مسکونی ساخته و تحویل داده است.
وی ادامه داد: همچنین ساخت مسجد، غسالخانه، راه روستایی، مدرسه، توزیع جهیزیه، بسته های معیشتی، آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد از جمله دیگر اقدامات و فعالیتهای بسیج سازندگی می باشد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امیرالمومنین «ع» از دیگر راهبردهای مهم ما در حوزه روستا، مقابله با مهاجرت، تقویت خودکفایی و امنیت غذایی است، گفت: در همین راستا، طرح جامع «آبخیزتاجالیز» شکل گرفته است که پروژهای پیچیده و چندبعدی شامل آبخوانداری، آبخیزداری، بندهای سنگی ملاتی، احیای کانالها و ساخت استخرهای ذخیره آب میباشد.
وی با بیان اینکه در خوشبختانه این قرارداد در سال ۱۴۰۲ تنفیذ و در اواخر سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد، تصریح کرد: این طرح مشترک بین بسیج سازندگی، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی است و امور عشایری نیز در آن نقش دارند.
سرهنگ ملک زاده با بیان اینکه در سطح ملی، بیش از ۹۰ میلیون هکتار از اراضی کشور نیازمند اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری هستند، گفت: در استان ایلام حدود دو میلیون هکتار شناسایی شده که ۷۰۰ هزار هکتار آن مطالعه شده و ۲۱۰ هزار هکتار در حوزه فعالیتهای مشترک ما قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از عوامل خسارتزا در کشور پدیده سیلاب است، گفت: اگر مسیر این سیلاب ها ساماندهی نشوند، موجب فرسایش خاک و خسارتهای جبرانناپذیر به مزارع، باغات و زیرساختهای شهری و روستایی خواهند شد که ما در این زمینه میتوانیم با منابع محدود، از خسارات عظیم جلوگیری کنیم.
سرهنگ ملک زاده با بیان اینکه در استان ایلام ظرفیت خوبی وجود دارد، گفت: با همکاری منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و مشارکت فرماندهی سپاه استان، هدفگذاریهایی برای اجرای پروژهها در هفت شهرستان انجام شده است و این طرحها شامل بیش از ده هزار مترمکعب بند سنگی ملاتی و گابیونبندی میباشند.
وی ادامه داد: امروز به میمنت دهه کرامت و در آستانه میلاد حضرت علی بن موسیالرضا (ع)، با اعلام رمز آغاز بهکار از سوی فرمانده محترم سپاه استان، اجرای این و طرحها رسماً کلید خواهد خورد.
ارسال نظر