سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مشاور اجرایی مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور عنوان کرد؛

نقش حیاتی سازمان انتقال خون در تأمین خون برای مصدومان حوادث جاده‌ای

مشاور اجرایی مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور، در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل انتقال خون استان ایلام، بر ضرورت تأمین خون برای مصدومین حوادث جاده‌ای تأکید کرد.

شاه احمدی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، شاه احمد قاسمی، مشاور اجرایی مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور در آیین تکریم و معارفه مدیران کل انتقال خون استان ایلام به اهمیت تأمین خون برای مصدومین حوادث جاده‌ای اشاره کد و گفت: در سال‌های گذشته به‌عنوان بخشی از مسئولیت‌های خود، سفرهایی به استان‌های مرزی برای تامین خون مورد نیاز بیماران داشته است.

قاسمی خاطرنشان کرد: این سازمان به‌ویژه بر تأمین خون از گروه‌های خونی منفی تأکید دارد تا در مواقع اضطراری به کمک بیماران برسد.

وی همچنین به تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان انتقال خون و اورژانس کشور منعقد شده، اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به ترافیک و حوادثی که در ایام اربعین رخ می‌دهد، سازمان انتقال خون برای تأمین نیازهای خونی در مرزها برنامه‌ریزی کرده است.

 قاسمی با اشاره به کمبود پرسنل در سازمان انتقال خون، یادآور شد: تعداد پرسنل این سازمان در سال‌های اخیر به ۴هزارو ۲۰۰ نفر رسیده و این در حالی است که تقاضا برای خون و خدمات این سازمان به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی به کمبود بودجه و مشکلات موجود در تأمین منابع مالی برای سازمان انتقال خون اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.

وی در پایان گفت: در تلاشیم ۱هزارو ۲۰۰ پرسنل جدید به انتقال خون کشور اضافه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه