سرخط خبرها
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند
  • ثبت مینی‌گلف در ۷٠٠ هنرستان کشور به عنوان واحد رسمی درسی ورزشی
  • دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده‌ هفت شهید جنگ تحمیلی رمضان
  • رکورد جدید در انتصاب فرمانداران بانو و اهل سنت
  • عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی
  • اجرای پروژه پل B۱ از محل مولد سازی
  • وزیر صمت: هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
  • کشف ۷۰ میلیارد تومان اموال سرقتی/ کاهش ۶۸ درصدی جرم در جنگ
  • ثبت‌نام طرح آشیان در تهران و مشهد آغاز شد

استاندار ایلام:

حساسیت استفاده از مصالح استاندارد به‌عنوان یک مطالبه مردمی باید تقویت شود

اولین جلسه «شورای استاندارد استان» در سال جاری به ریاست کرمی استاندار ایلام، میرزاد، سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و کلیه مدیران دستگاه های اجرایی استان با محوریت استاندارد مصالح ساختمانی، آسانسور، اوزان سبک و شهربازی، در محل سالن شهید رجایی استانداری تشکیل شد.

استاندارد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، محمدی مدیرکل استاندارد در این جلسه با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ابلاغ برنامه های سازمان ملی استاندارد ایران در این ایام مبارک و روزهای پایانی سال، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد استاندارد در سال جاری به تشریح دستور کار شورای استاندارد پرداخت.

محمدی در این جلسه عنوان کرد: نظارت و بررسی استاندارد مصالح ساختمانی، آسانسور، اوزان سبک، خالص فروشی و وسایل و تجهیزات شهربازی از جمله مواردی است که محور برنامه ها و فعالیت های اداره کل استاندارد را تشکیل می دهد.

وی گفت: بر اساس ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ما موظف هستیم که نسبت به ارزیابی انطباق کالاهای ساخت داخل وارداتی و نیز خدماتی که از لحاظ ایمنی بهداشت و سلامت عمومی که حائز اهمیت هستند با همکاری نهادهای ارزیابی انطباق تأیید صلاحیت شده اقدام و نتایج حاصله را جهت اطلاع عموم و مراجع ذیصلاح اعلام شود.

سرپرست اداره کل استاندارد استان ایلام با اشاره به ضرورت برخورد جدی شهرداری با مالکان ساخت و سازهایی که از مصالح غیر استاندارد استفاده می‌کنند، گفت: لازم است که از ورود بلوک های سقفی پلی استایرن غیر استاندارد سبک و آتش‌گیر به استان جلوگیری شود.

در ادامه، کرمی، استاندار ایلام، با تاکید به اینکه، شورای استاندارد، شورای بسیار مهمی است، گفت: بحث استاندارد یکی از مباحث مهم در ارتقا کیفیت ساخت و سازها است.

وی تصریح کرد: در بحث ساخت و سازها و جلوگیری از مصالح غیراستاندارد باید نگاه پیشگیرانه داشته باشیم و بطور ویژه به این مقوله توجه کنیم.

کرمی به ضرورت استاندارد‌سازی همه ارکان ساخت و ساز تاکید کرد و گفت: باید در این حوزه نظارت‌ها افزایش یابد تا شاهد ارتقا کیفیت ساختمان‌ها باشیم.

نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر این مطلب که حساسیت استفاده از مصالح استاندارد باید در جامعه تقویت شود، اضافه کرد: باید به این سمت و سوی حرکت کنیم که خود مردم در این راستا مطالبه‌گری کنند.

در پایان این نشست در خصوص مسائل و مشکلات حوزه مصالح ساختمانی استاندارد و آسانسور با حضور اعضای شورای استاندارد استان بحث و تبادل نظر شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه