سخنران ویژه مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن:

ملت ما با وحدت، توطئه‌های دشمنان را خنثی خواهد کرد

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و سخنران ویژه مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن شهر ایلام در مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن اطهار داشت: در سال ۴۲، امام خمینی (ره) به عنوان رهبر و پیشوای انقلاب اسلامی، مبارزات خود را آغاز کرد و این آغاز، نقطه عطفی در سرنگونی رژیم طاغوتی پهلوی بود.

‪راستینه
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، احمد راستینه تنها سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و سخنران ویژه مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن شهر ایلام با بیان اینکه در آن زمان، شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به عنوان نمادهای مقاومت و مبارزه با ظلم و فساد سر داده شد افزود: امام خمینی (ره) با نیت و روح پاک خود، ملت را به قیام دعوت کرد و در ۲۲ بهمن ۵۷، ملت ایران با همبستگی و انسجام به میدان آمدند و پایه‌های رژیم طاغوت را لرزاندند.

وی اضافه کرد: ملت ایران با پیروی از امام، به مبارزه با ظلم و فساد پرداختند و در برابر دشمنان ایستادگی کردند و در آن زمان، هیچ کارشناس و تحلیل‌گری تصور نمی‌کرد که این انقلاب به پیروزی برسد، اما اراده و ایمان مردم، سنت‌های الهی را محقق کرد و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان، بن و فرخ‌شهر در مجلس شورای اسلامی اصافه کرد: در طول تاریخ ۴۶ ساله انقلاب، ملت ایران همواره با طراحی‌های دشمنان مواجه بوده، از کودتاها و ترورها گرفته تا فتنه‌ها و جنگ‌ها، اما این ملت با اعتماد به امام و اراده الهی، همواره پیروز شده است.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، با وجود تمام مشکلات، ملت ایران با ایمان و ایستادگی، از سرزمین خود دفاع کردند و حتی یک وجب از خاک کشور به دشمن ندادند.

راستینه هفشجانی خاطرنشان کرد: امروز نیز دشمنان به دنبال تضعیف هویت و استقلال ملت ایران هستند و آنها با طراحی‌های پیچیده و ایجاد فتنه‌های جدید، سعی در ضربه زدن به ارزش‌ها و اصول انقلاب دارند، اما ملت ایران با آگاهی و بصیرت، به میدان آمده و در برابر این توطئه‌ها ایستادگی می‌کنند.

سخنران در ادامه به ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی اشاره کرد و گفت: ما باید به یاد داشته باشیم که تنها با اتحاد و همبستگی می‌توانیم در برابر دشمنان ایستادگی کنیم و به اهداف والای انقلاب دست یابیم.

 راستینه در پایان سخنان خود، تأکید کرد: مذاکره با آمریکا و اعتماد به این کشور، نه عادلانه و نه شرافتمندانه است و ما باید به توانمندی‌های داخلی و ظرفیت‌های خود اعتماد کنیم و با اتکا به نیروی ایمان و همت ملت، به سوی آینده‌ای روشن گام برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه