سرخط خبرها
  • وزیر کشور: انتخابات شوراها منوط به تأیید شورای عالی امنیت ملی است
  • چهار نیروگاهی که اوایل جنگ مورد حمله قرار گرفتند را بازسازی کردیم
  • کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق
  • رامین مقابل استقلال/ تقابل ویژه رضاییان با تیم سابق
  • چک‌های تضمین‌شده از مهرماه سال جاری آنی پرداخت می‌شود
  • دستگیری شروری که با چاقو مخل آرامش عمومی در داروخانه ایوانکی شد
  • مطالبات فروشگاه‌های کالابرگی تا ۲۳ مرداد پرداخت شد/ زمان پرداخت‌ها به ۱۰ روز کاهش یافت
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ منتشر شد
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام خبر داد؛

اجرای بیش از ۱هزار و ۲۰۰ متر تغییر، اصلاح، ارتقاء و توسعه شبکه توزیع آب در محلات شهر ایلام

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام گفت: به جهت رفع مشکل افت فشار و تامین آب پایدار برخی محلات شهر ایلام که با مشکل قطعی و افت فشار مواجه بودند، تغییر، اصلاح و ارتقاء بیش از هزار و ۲۰۰ متر از شبکه داخلی توزیع آب در شهریور ماه سال جاری در دستور کار قرار گرفت و اجرا شد.

‪آب
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، محمد محمدی مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام افزود: در بلوار شورا ۵۰ متر با لوله پلی اتیلن ۱۱۰میلیمتری،۱۰۰ متر در خیابان کمر کمر زاده .کوچه شهید یارمحمدی با لوله پلی اتیلن ۱۱۰میلیمتری، ۱۰۰ متر در بلوار نماز کوچه دهخدا با لوله پلی اتیلن ۱۱۰ میلیمتری و ۱۱۵ متر در انتهای کوچه شهید صی حسینی با لوله پلی اتیلن ۱۱۰ و ۲۰۵ متر با لوله پلی اتیلن ۶۳ میلیمتری اصلاح و تعویض شد.

وی ادامه داد: همچنین ۱۲۰ متر در بلوار خرم رودی پایین تر از ترمینال شهدای شهر ایلام با لوله پلی اتیلن ۱۱۰میلیمتری، ۳۰ متر در بلوار سیدالشهدا کوچه اطلسی با لوله پلی اتیلن ۶۳ میلیمتری، ۲۰۰ متر در بلوار شهید بهشتی جنب ستاد نیروی انتظامی با لوله پلی اتیلن ۱۱۰ میلیمتری و ۳۵۰ متر در شهرک شهید کشوری با لوله پلی اتیلن ۱۱۰میلیمتری از دیگر موارد اصلاح و تعمیر شبکه توزیع آب شهر ایلام بود که اجرا شد.

مدیرعامل آبفای استان با اشاره به فرسودگی بخش عظیمی از شبکه توزیع آب شهر ایلام به علت قدمت بالای آن، خاطرنشان ساخت: طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و در صورت تامین به موقع اعتبارات، اصلاح خطوط در سایر محلات و مناطق شهر ایلام نیز در دستور کار قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه