سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

به منظور خدمات دهی به جامعه هدف سازمان بهزیستی:

۲۷۷طرح بهزیستی در ایلام افتتاح شد

۲۷۷طرح به منظور خدمات‌دهی به جامعه هدف سازمان بهزیستی و عموم مردم ایلام همزمان با سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس با حضور معاون وزیر و رئیس این سازمان افتتاح شد.

بهزیستی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، آیین افتتاح این طرح ها شامل یک واحد مسکونی از جامعه هدف دارای معلولیت با حضور مدیر کل و جمعی از مسئولان بهزیستی ایلام روز چهارشنبه در روستای چشمه کبود شهرستان ایلام برگزار شد.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام با اشاره به افتتاح طرح‌های هفته گرامیداشت بهزیستی در استان، اظهار کرد: این طرح‌ها شامل ۲۰۰ پروژه مربوط به اشتغال مددجویان، ۷۳واحد مسکونی، ۲مرکز مشاوره در شهرستان‌های سیروان و دهلران، یک مرکز ترک اعتیاد در دره شهر و یک گروه همیار زنان سرپرست خانوار در شهرستان ایوان است.

به گفته حسین نورعلیوند علاوه بر پرداخت کمک بلاعوض مسکن، معرفی مددجویان به دستگاه‌های خدمت رسان به منظور معافیت هزینه انشعاب رایگان آب، برق و گاز، صدور پروانه ساختمانی و عوارض شهرداری و دهیاری‌ها و معرفی متقاضیان به شرکت گاز برای پرداخت هزینه لوله کشی داخلی گاز منازل از دیگر خدمات بهزیستی به جامعه هدف است.

وی بیان کرد: پرداخت کمک ودیعه مسکن به صورت تسهیلات و بلاعوض از دیگر خدمات حوزه مسکن این اداره کل به جامعه هدف برای حمایت از این قشر است.

به گفته وی، ۲مرکز مشاوره، یک مرکز ترک اعتیاد برای خدمات دهی به عموم مردم و گروه همیار برای حمایت از زنان و دختران جامعه هدف نیز امروز و همزمان با هفته گرامیداشت بهزیستی راه اندازی شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه