سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

دادستان ایلام:

زمین‌خواری گسترده در منطقه چالیمار شهر ایلام متوقف شد

دادستان ایلام گفت: از یک مورد زمین خواری گسترده در منطقه چالیمار شهر ایلام جلوگیری به عمل آمد و دیواری که به صورت غیرقانونی به دور زمینی به مساحت یک هزار و ۶۰۰ مترمربع احداث شده بود، تخریب شد.

‪زمینخواری
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، امروز یکشنبه ۶ خردادماه با نظارت دادستان ایلام و با همکاری یگان حفاظت اراضی سازمان ملی زمین و مسکن با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری در راستای انجام وظایف مبنی بر جلوگیری از زمین‌خواری و تصرفات غیرقانونی، از یک مورد زمین‌خواری گسترده در منطقه چالیمار شهر ایلام جلوگیری به عمل آمد.

عبدالوهاب بخشنده دادستان ایلام در این باره گفت: در این عملیات، ماموران با حضور در محل، اقدام به تخریب دیواری کردند که در تملک راه و شهرسازی، با کاربری آموزشی بوده و به صورت غیرقانونی دور زمینی به مساحت یک‌ هزار و ۶۰۰ مترمربع احداث شده بود.

وی افزود: صاحب این زمین که از قصد مقامات آگاه بوده، برای ممانعت از تخریب، با استفاده از چندین خودرو بدون پلاک، دیوار بیرونی دسترسی به محل را مسدود کرده بود.

دادستان ایلام، ادامه داد: با این‌حال، ماموران با هوشیاری و جدیت، با استفاده از ادوات مناسب، دیوار را به طرف داخل زمین تخریب و از ادامه روند تصرف غیرقانونی این اراضی ملی جلوگیری به عمل آوردند، در این راستا برای ۳ نفر پرونده تشکیل و یک نفر نیز بازداشت شده است. 

 دادستانی ایلام، ضمن هشدار به متخلفان و سودجویان، اعلام می‌دارد که با هرگونه تجاوز به بیت‌المال و انفال عمومی به شدت برخورد خواهد کرد و از کلیه دستگاه‌های ذیربط انتظار دارد در راستای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی، نهایت اهتمام را به کار ببندند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه