سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام:

خانه محیط زیست دره‌شهر در جمع برترین‌های کشور قرار گرفت

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام گفت: خانه محیط زیست دره‌شهر به عنوان یکی از خانه‌های برتر محیط زیست کشور انتخاب شد.

محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، علیرضا محمدی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام ظهار کرد: معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور خانه محیط زیست دره‌شهر را به یکی از خانه‌های برتر کشور انتخاب کرده است که از اعضای اصلی این خانه در همایش ملی که طی روزهای آتی در استان لرستان برگزار خواهد شد، تجلیل می‌شود.

وی افزود: خانه‌های محیط زیست با ابتکار دولت سیزدهم و با هدف ترویج فرهنگ و آموزش حفاظت و حراست از محیط زیست و انفال برای عموم مردم ایجاد شده است.

محمدی ادامه داد: اعضای اصلی خانه‌های محیط زیست متشکل از کارشناسان و فعالان زیست محیطی و کارکنان دوایر مختلف دولتی علاقه‌مند به محیط زیست است که با اقشار مختلف مردم اعم از کارشناسان مرتبط با محیط زیست، دانش‌آموزان، دانشجویان، جوامع محلی بهره‌بردار از طبیعت و دیگر آحاد جامعه به تبادل‌نظر و اطلاعات می‌پردازند.

وی اضافه کرد: مشارکت و ارتباط عموم مردم و تشکل‌های مردم نهاد زیست‌محیطی با اعضای خانه‌های محیط زیست آزاد است و در این خانه‌ها، افراد در خصوص چالش‌ها، مخاطرات و ظرفیت‌های موجود در حوزه محیط زیست استان بحث و همفکری می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام یادآور شد: یکی از مهم‌ترین کارکردهای این خانه‌ها، مقوله آموزش و فرهنگ‌سازی حفاظت، حراست، احیا و بهره‌برداری اصولی از طبیعت است که اعضا برای اقشار مختلف ارائه می دهند.

وی تاکید کرد: پس از بررسی عملکرد خانه‌های محیط زیست از سوی معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان بر اساس شاخص‌های معیین و مستندسازی علمکردها، خانه محیط زیست دره‌شهر توانست در جمع خانه‌های برتر کشور قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه