سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

رژیم اشغالگر قدس مسیر رو به زوال خود را طی می کند

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه رژیم اشغالگر قدس مسیر رو به زوال خود را طی می کندافزود: وضعیت این رژیم رو به فروپاشی است و حالا که خود را در آستانه غرق شدن و فروپاشی می بیند، به دنبال این است که با جنگ افروزی منطقه را درگیر و برای کشورهای دیگر هزینه ایجاد کند.

امام جمعه
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت الاسلام  اله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام در حاشیه برگزاری روز قدس در مرکز استان ایلام، اظهار کرد: ساختار دفاعی اسلامی مبتنی بر قدرت مردمی است و تلاش دشمن بر این بود که وحدتی بین مسلمانان و کشورهای اسلامی شکل نگیرد.

وی افزود: با ابتکار امام راحل در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، اتحاد ملل مسلمان در راستای مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از مظلومان به ویژه فلسطین و قدس عزیز ایجاد شده است.

امام جمعه ایلام گفت: دشمنان اسلام کارشکنی های زیادی برای مقابله با این اتحاد و حضور مردم مسلمان در روز جهانی قدس انجام دادند اما امروز می بینیم که در روز جهانی قدس نه تنها در بین کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای غیرمسلمان، ندای مرگز بر استکبار و مرگ بر آمریکا سر داده می شود.

حجت الاسلام کریمی تبار تصریح کرد: این امواج طوفانی که علیه صهیونیست ها در کشورهای مسلمان و سراسر جهان شکل گرفته برای آنان رعب آور است و پیام این حضور مردم این است که با رژیم اشغالگر قدس و کودک کش صهیونیستی مخالف هستند و اگر فرصتی فراهم شود مردم انتقام خون مظلومان جهان را خواهند گرفت و اسرائیل جنایتکار را از صفحه روزگار محو خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه رژیم اشغالگر قدس مسیر رو به زوال خود را طی می کند، افزود: وضعیت این رژیم رو به فروپاشی است و حالا که خود را در آستانه غرق شدن و فروپاشی می بیند، به دنبال این است که با جنگ افروزی منطقه را درگیر و برای کشورهای دیگر هزینه ایجاد کند.

امام جمعه ایلام یادآور شد: کشتار زنان و کودکان بی گناه یک کار غیر انسانی بوده و نشان ضعف نیروهای نظامی رژیم غاصب اسرائیل است، تجاوز به سفارتخانه و به شهادت رساندن انسان های بی گناه نشان دهنده ضعف و ناتوانی آنان است.

حجت الاسلام کریمی تبار خاطرنشان کرد: امروز رژیم غاص صهیونیستی از اینکه سیل انتقام جویانه به آنان زده شود، به شدت وحشت پیدا کردند و وضعیت آنان در درون این رژیم جعلی، نشان دهنده از وحشت آنان از انتقام است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه