سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام:

۵۰۰ هزار زائر در اماکن مذهبی ایلام حضور یافتند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام گفت: ۵۰۰ هزار زائر در ایام تعطیلات نوروزی امسال در اماکن مذهبی این استان حضور یافتند.

اوقاف
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت الاسلام مرتضی عزیزی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اظهار کرد: خوشبختانه امسال مسافران نوروزی استقبال بی نظیری از بقاع متبرکه و حرم مطهر امامزادگان این استان داشته اند.

وی ادامه داد: امامزاده علی صالح (ع) به عنوان شاخص ترین بقعه متبرکه و قطب فرهنگی این استان، بیشترین آمار حضور زائر و گردشگر نوروزی را به خود اختصاص داده است.

عزیزی از اسکان ۱۵۰هزار نفر در زائر سراها و ۲۵هزار نفر در کمپهای موقت در جوار زیارتگاه های این استان در تعطیلات نوروزی امسال خبر داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اضافه کرد: با اجرای طرح آرامش بهاری و ویژه برنامه های دینی و مذهبی در ایام تعطیلات نوروزی در بقاع و امامزادگان این استان، زمینه حضور پررنگ و بی نظیر میهمانان و مسافران نوروزی به این اماکن متبرکه فراهم شده است.

وی بیان کرد: در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و آرامش زائران در جوار امامزادگان، اجرای طرح آرامش بهاری فرصت مناسبی است تا اولویت اصلی سفر مسافران نوروزی، زیارت بقاع و امامزادگان قرار گیرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان، برگزاری افطاری ساده، مراسم لیالی قدر و برپایی خیمه های معرفت در جوار بقاع و امامزادگان این استان را از دیگر برنامه های طرح مذکور عنوان کرد.

عزیزی تصریح کرد: برپایی نمایشگاه، توزیع محصولات فرهنگی، غرفه مشاوره و پاسخ گویی به مسائل شرعی، غرفه کودکان و نوجوان در این خیمه ها اجرا شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه