رئیس کل دادگستری استان ایلام:

وکالت برای مردم یک حق و برای جامعه یک نعمت است

نشست رئیس کل و شورای معاونین دادگستری استان ایلام با اعضاء هیئت مدیره کانون و مرکز وکلا و کانون و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان در سالن جلسات حوزه ریاست دادگستری ایلام برگزار شد.

دادگستری
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، در این نشست علی‌محمدی رئیس کل و شورای معاونین دادگستری استان ایلام در سخنانی گفت: وکالت صرفا یک شغل نیست بلکه  برای مردم یک حق و برای جامعه یک نعمت است، بنا بر  اصل ۳۵ قانون اساسی همه مردم حق دارند از وکیل استفاده کنند و دادگاه نیز باید زمینه استفاده از وکیل را برای اصحاب دعوا فراهم نماید.

وی افزود: وکلا در پرونده ها با تبیین مباحث حقوقی و کیفری در جهت احقاق حق و ابطال باطل به قاضی و دادگاه کمک می کنند، کارشناسان نیز در پرونده های تخصصی در جهت روشن شدن و درک ابعاد موضوع پرونده قاضی را یاری می کنند و نظریه آنان باید در مدت زمان تعیین شده موجه، مستدل، صریح، قاطع، و اعتماد ساز برای طرفین پرونده باشد.

رئیس کل دادگستری استان ایلام گفت: وکلا و کارشناسان از قشر تحصیل کرده و فرهیخته جامعه هستند و رفتار و اعمالشان باید متناسب با جایگاه آنان باشد و همچنین باید زمینه آموزش و ارتقاء علمی آنان نیز فراهم شود.

عالی ترین مقام قضایی استان ایلام اظهار داشت: رشد ۸ درصدی اتقان آرا، کسب رتبه دوم در تکریم ارباب رجوع و رتبه برتر دادگاه تجدید نظر استان در کشور از دستاوردهای قابل تقدیر دادگستری استان ایلام در ماه های اخیر است.

در ادامه اعضاء هیئت مدیره کانون و مرکز وکلا و کانون و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان در سخنانی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه