سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

نشست کمیته همیاری و تشکل های مردمی ستاد دهه فجر ایلام برگزار شد

مدیرکل کمیته امداد حضرت امام (ره) استان در این نشست ضمن تأکید بر بیان دستاوردهای ارزشمند نظام برای قشر محروم خاطرنشان کرد: بی تردید تبیین اهداف و ره آوردهای انقلاب اسلامی برای اقشار مختلف مردم به ویژه مستضعفین از اهمیت خاصی برخوردار است.

چراغی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ناصر مرادی مدیرکل کمیته امداد استان ایلام اظهار کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی بهترین فرصت برای تشریح خدمات نظام به مردم است و دستگاه‌های اجرایی استان باید از چنین فرصتی برای معرفی خدمات خود به مردم استفاده کنند.

وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای آگاه کردن مردم از خدمات نظام، ارائه گزارش خدمات انجام شده به مردم از طریق رسانه‌ها و شناساندن این خدمات به مردم در فرصت‌های مختلف است.

وی با تشریح برنامه‌های کمیته امداد در دهه فجر امسال گفت: افتتاح طرح‌های اشتغالزایی مددجویان، افتتاح مسکن مددجویی، توزیع سبدهای معیشتی، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، توزیع پک های فرهنگی، توزیع جهیزیه و بازدید از حداقل ۲۰۰ خانواده مددجو و بررسی مشکلات آنان از جمله خدمات کمیته امداد در این مناسبت خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان ایلام نیز در این نشست با بیان اینکه ۲۵ کمیته با فعالیت‌های گوناگون توسط ستاد دهه فجر استان فعال هستند، گفت: کمیته همیاری و تشکلهای مردمی هر ساله از دستگاه‌های برتر ستاد دهه فجر استان بوده که معمولاً بیشترین و بهترین خدمات توسط این کمیته تدارک دیده شده است.

حجت الاسلام چراغی پور تصریح کرد: امسال در دهه فجر نمایشگاهی با ۴۵ غرفه به مناسبت چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی راه اندازی خواهد شد که کمیته‌های عضو ستاد دهه فجر حضور موثری در این غرفه‌ها خواهند داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه