سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

برنامه ریزی برای جذب ۴۳۰۰نفر از افراد بی سواد و کم سواد در دوره های مختلف سوادآموزی

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام از برنامه ریزی برای جذب ۴۳۰۰ نفر افراد بی سواد و کم سواد در دوره های مختلف تحصیلی سوادآموزی خبر داد.

آموزش

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، بهروز حیدری معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام از برنامه ریزی برای جذب ۴۳۰۰ نفر افراد بی سواد و کم سواد در دوره های مختلف تحصیلی سوادآموزی خبر داد و گفت: کلیه خدمات آموزشی سوادآموزی به صورت رایگان ارائه خواهد شد و تمامی مدارس با نظارت و محوریت مدیران، پایگاه اصلی تشکیل کلاس های سوادآموزی خواهند بود.

حیدری با تشریح وضعیت کلاس گذاری در سال جدید تحصیلی، بیان کرد : بر اساس حجم ابلاغ شده از سوی سازمان نهضت سوادآموزی، ۱۵۰۰ نفر در دوره سواد، ۱۵۰۰نفر در دوره انتقال و ۱۳۰۰ نفر در دوره تحکیم سواد از خدمات سوادآموزی در استان قم بهره مند خواهند شد.

وی در ادامه با بیان ادامه دار بودن طرح های مختلف و برنامه های مطالعاتی کتاب خوانی، تصریح کرد : طرح های نماز کلید بهشت، خواندن با خانواده، حلقه های کتاب وکتاب خوانی، آموزش مقدمات کار با رایانه و برگزاری مسابقات و نشست های کتاب خوانی برای سوادآموزان ادامه خواهند داشت.

وی تصریح کرد: مدت دوره سواد ۴۰۰ تا۵۵۰ ساعت، دوره انتقال ۶۰۰تا ۸۰۰ ساعت و دوره تحکیم سواد ۲۰۰ ساعت می باشد.

دبیر کارگروه بازماندگان از تحصیل استان با تاکید بر اینکه آموزش دهندگان واجد شرایط درخط مقدم تدریس و آموزش به سوادآموزان هستند؛ فرایند همکاری با اشخاص حقیقی و حقوقی را بیان کرد گفت : همکاری با کارکنان دولت و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقیقی،موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی به عنوان اشخاص حقوقی برای آموزش دردوره های سوادآموزی بلامانع است.

حیدری تلاش برای پوشش کامل سهمیه و حجم ابلاغی را فقط باداشتن روحیه بسیجی، جهادی و کارشبانه روزی ممکن دانست و برنامه ریزی، پیگیری و نظارت مستمر روسا و کارشناس مسئولان شهرستانها و مناطق را خواستار شد .

دبیر کارگروه بازماندگان از تحصیل استان در پایان خاطرنشان کرد : گروه بهبودکیفیت، محور برنامه ریزی و راهبری تحقق حجم سال جاری است و در این زمینه از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی ، شورای معاونین وسایر دستگاه های مرتبط با سوادآموزی استفاده خواهد شد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه