سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

بهزیستی استان ایلام ۴۷هزار مددجو را حمایت می‌کند

نشست علمی، تخصصی موسسات خیریه، انجمن ها، نمایندگان تشکلها و مراکز غیر دولتی و مثبت زندگی با مدیر کل روز سه شنبه در آستانه هفته بهزیستی در سالن جلسات اداره کل بهزیستی ایلام تشکیل شد.

بهزیستی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، حسین نورعلیوند مدیر کل بهزیستی استان ایلام در این نشست با اشاره به شعار مردمی بودن دولت سیزدهم گفت: با توجه به ماموریتهای این سازمان که خدمت رسانی به عموم مردم و جامعه هدف است استفاده از ظرفیت بخش غیر دولتی برای توسعه خدمات دهی به مخاطبان بسیار حائز اهمیت است.

 نورعلیوند بیان کرد: این مجموعه هم اینک از ۴۷هزار مددجو حمایت کرده و بسیاری از خدمات برای نخستین بار در دولت سیزدهم ارایه شده ولی بدون شک مشارکت افراد متمکن با این مجموعه زمینه ارایه هرچه مطلوبتر خدمات دهی به جامعه هدف را فراهم خواهد کرد.

وی هفته بهزیستی را بهترین و مناسب ترین فرصت برای معرفی خدمات این مجموعه به عموم مردم دانست و گفت: بهزیستی امروز بعد از گذشت ۴۳سال از تاسیس با ۲۰۰ماموریت یکی از دستگاه های مهم حمایتی و تخصصی است.

۲۴الی ۳۰تیرماه هفته بهزیستی با شعار "برای مردم، برای به زیستن" نامگذاری شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه