سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان:

طرح موتوریار در ایلام اجرا می‌شود

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: به منظور ساماندهی ، اصلاح رفتار ، ارتقاء ایمنی و کاهش جانباختگان ناشی از تصادفات این وسیله نقلیه پرخطر و در نتیجه ارتقاء رضایتمندی مردم طرح موتوریار درایلام اجرا می شود.

طرح موتوریار

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، سرگرد محمدصادقی اظهار داشت: موتورسیکلت به لحاظ ساختاری ، سهولت تردد و قدرت مانور بالا مورد استقبال اقشار جامعه بخصوص جوانان قرارگرفته ، اما به علت کم توجهی به رعایت الزام های استفاده صحیح از آن ، انضباط اجتماعی و ترافیکی را با چالش جدی مواجه کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در استان ایلام ۲۵درصد از تصادفات مربوط به موتورسیکلت سواران است این طرح با تاکید بر کنترل تخلفات حادثه ساز شامل حرکت خلاف جهت، عدم استفاده از کلاه ایمنی ، پلاک مخدوش ، عدم وجود یا همراه نداشتن گواهینامه ، حرکت در پیاده رو ، اجرای حرکات نمایشی ، صدای ناهنجار و حمل بار نامتعارف اجرا میگردد.

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام خاطرنشان کرد: در مرحله اول این طرح آموزش های حضوری در محل توسط ماموران راهنمایی و رانندگی به رانندگان موتورسیکلت ها داده می شود و از رانندگان موتورسیکلت به عنوان موتوریار(همیار پلیس) برای همکاری در امر کنترل تخلفات و انتظام بخشی به موتورسیکلت سواران و تذکر به دیگر رانندگان متخلف استفاده می شود. 

سرگرد صادقی تصریح کرد: عدم تمایل رانندگی به همکاری منجر به اعمال قانون می شود و با راننگانی که در حالت مستی یا استفاده از موادمخدر و قرص های روان گردان ، رانندگی بدون داشتن گواهینامه متناسب با موتورسیکلت ، برخورد قانونی و بدون اغماض خواهد شد.

 وی گفت: ارتقاء فرهنگ ترافیک کم هزینه ترین راهکار برای کاهش تصادفات است از این رو آموزش همگانی و ارتقا فرهنگ ترافیک به صورت مداوم در همه سازمانها، نهادها و ادارات از نکات مهمی است که می تواند در کاهش سوانح رانندگی کارساز باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه