سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نورالله دلخواه:

بیش از ۱۱ هزار ناوگان حمل و نقل عمومی در ایلام فعالیت می کنند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام گفت: ۱۱ هزارو ۴۷۰ ناوگان حمل و نقل عمومی شامل یکهزارو ۲۷۰ دستگاه مسافربری، ۳ هزارو ۲۰۰ باری و ۷هزار وانت بار دارای کارت هوشمند در بخش حمل و نقل جاده ای استان فعالیت می کنند.

دلخواه

به گزارش خبرگزاری موج ایلام ، نورالله دلخواه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار افزود: سالانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا و ۴ میلیون مسافر در سطح استان توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا می شود.

وی اظهار داشت: بیش از ۷ هزار راننده دارای کارت هوشمند در بخش حمل و نقل و جابجایی کالا و مسافر مشغول به کار هستند که از این تعداد یکهزارو ۸۴۱ نفر در حوزه مسافری و مابقی در بخش باری فعالیت می کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام با بیان اینکه در یکسال گذشته بیش از ۲ میلیون ۳۲۰ هزار تن کالا در استان ایلام جابجا شده است، تصریح کرد: نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۸ درصد رشد نشان می دهد.

دلخواه با بیان اینکه ۱۲۰ دوربین نظاری تصویری ، تردد شمار ثبت تخلف در محورهای مواصلاتی استان فعال هستند، خاطرنشان کرد: در طول یکسال گذشته بیش از ۳۰ میلیون خودرو سبک و سنگین در جاده های استان تردد کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد رشد داشته است .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام گفت: از سال گذشته تا پایان تیرماه سالجاری ۴۸ نقطه حادثه خیز در این استان رفع شده است.

 دلخواه افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای دهلران_سپتن، آبدانان_دره شهر و ایلام-ایوان نصب شده است.

وی اظهار داشت: ایمن سازی محورهای مواصلاتی بخصوص نصب نیوجرسی موجب کاهش چشمگیر حوادث ترافیکی و تصادفات جاده‌ای می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام تصریح کرد: در حال حاضر ۳ هزارو ۱۷۸ کیلومتر بزرگراه، راه های فرعی، راه های اصلی و غیره در ایلام وجود دارد و این سازمان به عنوان دستگاه نگهدارنده و خدمات رسان به وظایف خود عمل می کنند.

دلخواه ادامه داد: همچنین ۱۲۷ شرکت حمل کالا و بار در استان فعال است که ناوگان این شرکت ها بالاتر از متوسط کشوری است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: طی اربعین سال ۹۸ روزانه ۳۲۶ هزار تردد از مرز مهران انجام می شد که این میزان ۱۶ برابر ظرفیت بوده است.

دلخواه افزود: کمبود اعتبار و بودجه راهداری سبب راکد شدن پروژه های این سازمان نشده و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه