سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

کره مرکز تسهیل تجارت با ایران دایر کرد

وزارت تجارت کره جنوبی از ایجاد مرکزی در سئول برای کمک به شرکت های این کشور جهت توسعه تجارت و سرمایه گذاری در ایران خبر داد.

0grdlbwX3RrB

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری کره هرالد، وزارت تجارت کره جنوبی اعلام کرد، این کشور مرکزی تجاری را برای کمک به شرکت های این کشور جهت توسعه تجارت و سرمایه گذاری ها درایران ایجاد کرده است.

بر اساس اعلام وزارت تجارت، صنعت و انرژی کره جنوبی، این مرکز که در جنوب سئول واقع شده و تحت حمایت آژانس های دولتی از جمله آژانس توسعه تجارت و سرمایه گذاری کره، ووری بانک و بانک صنعتی کره فعالیت خواهد کرد، اطلاعات و خدمات مشاوره ای لازم در زمینه تجارت و سرمایه گذاری در ایران را به تجار کره ای ارائه می دهد. در بیانیه وزارت تجارت کره آمده است: «این مرکز به شرکت های ما کمک خواهد کرد تا بر مشکلات تجارت با ایران فائق آیند… این مرکز به تقویت روابط تجاری بین ایران و کره کمک خواهد کرد.» از زمان انعقاد توافق هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی در سال گذشته میلادی و لغو تحریم ها، امکان دسترسی به بازار ۸۰ میلیون نفری ایران برای شرکت های خارجی فراهم شده است. ورود مجدد ایران به اقتصاد جهانی فرصتی برای رشد اقتصاد کره جنوبی محسوب می شود، زیرا این کشور در حال کار بر روی زیرساخت های و پروژه های توسعه ای متعدد است. آمارهای صنعتی نشان می دهد که حجم مبادلات تجاری بین دو کشور در سال ۲۰۱۵،۶٫۱ میلیارد دلار بوده که کاهشی قابل توجه نسبت به رقم ۱۷٫۴ میلیارد دلار ثبت شده در سال ۲۰۱۱ نشان می دهد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر