سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

طلا ارزان‌ شد

قیمت طلا به علت تلاش سرمایه‌گذاران برای فروش و سود بردن از افزایش قیمت دیروز طلا، سبب شد، قیمت طلا در معاملات امروز ۷٫۳۲ دلار کاهش یابد و این فلز گران بها ۱۳۲۴٫۱۱ دلار در هر اونس فروخته شود.

gG2CAQVPU4lO

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، با توجه به افزایش ۱٫۲ درصدی قیمت طلا در روز گذشته به علت بهبود تقاضا برای این فلز گران بها در اثر بروز نشانه‌هایی که بانک های مرکزی آمریکا و اروپا به سیاست های انبساطی پولی در میان مدت ادامه خواهند داد، سرمایه گذاران به برداشت سود اقدام کردند و این امر سبب شد قیمت طلا کاهش یابد.

جاسون سریسولا، تحلیلگر گروه ام کی اس گفت: «با آغاز معاملات، فروش هایی را شاهد هستیم که با توجه به اینکه طلا از کمترین قیمت خود در روز گذشته ۲۰ دلار بالاتر رفت، قابل درک است… طلا حمایت بسیار خوبی در سطح ۱۳۱۰ دلار داشت.»

هر اونس طلا در بازارهای جهانی با ۷٫۳۲ دلار کاهش ۱۳۲۴٫۱۱ دلار فروخته شد. طلا در مسیر ثبت کاهش یک درصدی برای هفته جاری قرار دارد.

بانک مرکزی اروپا روز پنج شنبه نرخ بهره را در رکورد پایینی حفظ کرد تا رشد اقتصادی و تورم را با اعتبار ارزان احیا کند.

جیمز استیل، تحلیلگر بانک اچ اس بی سی نیز در یادداشتی نوشت: «احتمال سیاست های انبساطی بیشتر در بانک مرکزی اروپا برای طلا حمایتی است همانطور که سیاست کنونی بانک مرکزی آمریکا نیز چنین است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر