سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رویترز:

شرکت خودروسازی «ست» ولکس واگن به ایران نمی‌آید

رویترز اعلام کرد: شرکت خودروسازی «ست» از زیرمجموعه‌های ولکس‌واگن گفته است نمی‌خواهد به بازار ایران وارد شود، اما این مسئله هیچ ارتباطی به سیاست‌های ترامپ در قبال تهران ندارد.

فولکس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، گروه خودروسازی «ست» ولکس‌واگن دیگر به دنبال ورود به بازار خودروی ایران نیست. این گروه خودروسازی که در اسپانیا فعالیت می‌کند گفته است لازم است که به جای افزایش رشد در بازارهای اصلی، تمرکز خود را روی اروپا و دیگر مناطق بگذاریم.

سخنگوی این شرکت اعلام کرده است که این تصمیم هیچ ارتباطی به سیاست‌های جنجالی ترامپ درباره ایران ندارد.

هفته گذشته ترامپ، پایبندی ایران به تعهدات توافق هسته‌ای 2015 را رد کرد و هشدار داد که احتمالاً درنهایت به این توافق پایان خواهد داد.

سخنگوی این شرکت اسپانیایی جدا شده از ولکس‌واگن اعلام کرد: دلیل آن این است که در این لحظه شرکت «ست» نیاز به تمرکز روی بازارهای اروپایی دارد، آنجایی که ظرفیت‌های رشد وجود دارد. این کشورهای اروپایی می‌تواند ایتالیا، فرانسه و آفریقای شمالی یا آمریکای لاتین باشد.

رئیس شرکت «ست» پیش از این در ماه مارس گفته بود که دولت اسپانیا برای کشف فرصت های مناسب در ایران از آنها دعوت کرده و آنها این کار را تحلیل می‌کنند.

شرکت «ست» پس از آنکه نخستین سود خود را در دهه گذشته پارسال به دست آورد، به دنبال راه‌هایی برای بهبود وضعیت مالی خود با توسعه و رسیدن به بازار پرتقاضای اروپایی‌ها بود. شرکت «ست» تنها برند ولکس‌واگن در بین ۵ برندی است که رشد دو برابری را در فروش به اروپا در سال جاری داشته است.

طی ۹ ماه میزان فروش اروپا با ۱۵ درصد رشد به ۲۹۴ هزار خودرو رسیده است.  شرکت «ست» تولید خودرو در الجزیره را در سه ماهه سوم آغاز کرد و این نخستین بار در ۶۷ سال گذشته است که برند اسپانیایی خودروی خود را در خارج از اروپا می‌سازد.

سخنگوی ولکس‌واگن در دفتر مرکزی با بیان اینکه این خودروساز توسعه خود را در دیگر کشورها به شدت رصد می‌کند، از بیان هر پاسخی درباره مسئله ایران امتناع کرد.

امتیاز شرکت خودروسازی «ست» در اصل متعلق به ولکس واگن است که دفتر مرکزی آن در کاتالونیای اسپانیا قرار دارد و درسال 2015 به میزان 12700 کارمند داشت.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر