سرخط خبرها
  • رونمایی از سامانه جامع حمایت از کودکان؛ نظارت لحظه‌ای بر وضعیت فرزندان سازمان بهزیستی
  • پدرزن به قتل دامادش با چکش اعتراف کرد
  • تمدید اعتبار کارت هوشمند و پروانه فعالیت رانندگان به صورت غیرحضوری
  • تصادف مرگبار با ۴ جان‌باخته در مسیر اهواز - اندیمشک
  • بازگشت ماشین دودی ۱۳۸ ساله به شهر ری
  • بختیاری‌زاده: استقلال از الغرافه نمی‌ترسد
  • دولت هیچ برنامه‌ای برای کنترل قیمت‌ها ندارد
  • تأمین مسکن مناسب و بازسازی، دو محور مهم سیاست‌گذاری شهری
  • مطالبات گندمکاران تا پایان هفته تسویه می‌شود
  • انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
  • تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه برای متقاضیان خانه امید
  • سومین نفتکش در تنگه هرمز دچار آتش سوزی شدید شد
  • بازگشت پرافتخار دوومیدانی‌کاران ناشنوا با ۱۲ مدال آسیایی

سازمان برنامه موکول شدن افزایش اعتبار کالابرگ به ماه آینده را تکذیب کرد

سازمان برنامه و بودجه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خبر موکول‌شدن فرآیند خوداظهاری و پرداخت افزایش اعتبار کالابرگ به ماه آینده نادرست و ثبت‌نام متقاضیان در مهرماه در حال انجام است.

سازمان برنامه و بودجه کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی انتشار خبری تحت عنوان اینکه ثبت‌نام کالابرگ به ماه آینده موکول شده است، ضمن تکذیب خبر موکول‌شدن فرآیند خوداظهاری و پرداخت افزایش اعتبار کالابرگ به ماه آینده، تأکید می‌شود که فرآیند ثبت‌نام متقاضیان در مهرماه در حال انجام است.

گفتنی است، سازمان برنامه و بودجه روز گذشته با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز خوداظهاری مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ از سوی سرپرستان ۱۸ میلیون خانوار و ۴۰ میلیون نفر از هم‌وطنان از طریق پنجره ملی خدمات دولت خبر داده بود که مدتی پس از آغاز ثبت‌نام مشمولان، سامانه مربوطه با اختلال روبه‌رو شد.

سرپرستان خانوارهایی که مشمول افزایش اعتبار کالابرگ خواهند شد، پس از دریافت پیامک از سرشماره وزارت رفاه با عنوان V.refah باید به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند برای ادامه فرآیند خوداظهاری مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه