سرخط خبرها
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند
  • ثبت مینی‌گلف در ۷٠٠ هنرستان کشور به عنوان واحد رسمی درسی ورزشی
  • دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده‌ هفت شهید جنگ تحمیلی رمضان
  • رکورد جدید در انتصاب فرمانداران بانو و اهل سنت
  • عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی
  • اجرای پروژه پل B۱ از محل مولد سازی
  • وزیر صمت: هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
  • کشف ۷۰ میلیارد تومان اموال سرقتی/ کاهش ۶۸ درصدی جرم در جنگ
  • ثبت‌نام طرح آشیان در تهران و مشهد آغاز شد

وزیر نیرو بر اولویت مدیریت منابع آب تاکید کرد

وزیر نیرو گفت: مقابله با خشکسالی و مدیریت منابع آب با توجه به شرایط اقلیمی کشور در اولویت برنامه‌های این وزارتخانه قرار دارد.

وزیر نیرو
به گزارش خبرگزاری موج

، عباس علی آبادی روز چهارشنبه در جریان سفر به استان خراسان شمالی در فرودگاه بجنورد اظهار کرد: شرایط آبی کشور و کاهش بارندگی‌ها ضرورت توجه جدی‌تر به مدیریت مصرف و تامین پایدار آب را دوچندان کرده است.

وی افزود: مقابله با خشکسالی نیازمند مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ در بخش‌های مختلف است و در این زمینه باید ضمن مدیریت منابع موجود، اجرای طرح‌های تامین آب و توسعه زیرساخت‌های آبی با جدیت دنبال شود.

وزیر نیرو با اشاره به ظرفیت‌ها و طرح‌های آبی خراسان‌شمالی گفت: این استان نیز همانند بسیاری از مناطق کشور تحت تاثیر کاهش بارندگی و خشکسالی قرار گرفته است و طرح‌های تامین و انتقال آب در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

علی‌آبادی ادامه داد: برای عبور از شرایط موجود، استفاده بهینه از منابع آب، کاهش هدررفت، مدیریت مصرف و توجه به طرح‌های پایدار تامین آب باید در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: وزارت نیرو تلاش می‌کند با اولویت‌بندی طرح‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه تامین مطمئن‌تر آب برای بخش‌های مختلف از جمله شرب، صنعت و کشاورزی را فراهم کند.

وزیر نیرو در سفر ۲ روزه خود به خراسان‌شمالی، امروز چهارشنبه از طریق فرودگاه بجنورد وارد استان شد و مورد استقبال استاندار و نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی قرار گرفت.

وی در نخستین برنامه سفر خود، ۲۷ نیروگاه خورشیدی احداث شده در مدارس استان را به صورت همزمان افتتاح کرد و پس از آن با حضور در شهرک گلستان بجنورد، هفت هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی را به صورت متمرکز افتتاح کرد.

بازدید از طرح انتقال آب سرانی نیز از دیگر برنامه‌های وزیر نیرو در نخستین روز سفر به خراسان‌شمالی بود.

برنامه سفر وزیر نیرو فردا پنجشنبه نیز ادامه خواهد داشت و وی در سفر به شهرستان اسفراین، نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی و ساختمان مرکز بهورزی دانشگاه علوم پزشکی اسفراین را افتتاح خواهد کرد.

سفر وزیر نیرو به خراسان‌شمالی در شرایطی انجام می‌شود که تامین آب پایدار، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و تکمیل طرح‌های زیرساختی، از مهم‌ترین مطالبات و اولویت‌های استان محسوب می‌شود و طرح انتقال آب سرانی به عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی، نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده آبی شمال‌شرق کشور خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه