سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

نخستین کمپرسور داخلی با ظرفیت ۴۰ میلیون مترمکعب تولید شد

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از راه‌اندازی واحد ششم تأسیسات تقویت فشار گاز دهق ۲ و ۳ و تولید نخستین کمپرسور داخلی با ظرفیت ۴۰ میلیون مترمکعب در این ایستگاه خبر داد.

شرکت ملی گاز
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، بهنام میرزایی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه جایگاه حیاتی ایستگاه دهق در پایداری خطوط سراسری انتقال گاز در میانه کشور، از اولویت فراوانی برخوردار است، گفت: در این ایستگاه برای نخستین بار کمپرسور با ظرفیت ۴۰ میلیون مترمکعب در روز توسط سازنده داخلی طراحی و ساخته شده است. اکنون این کمپرسور در کنار کمپرسورهای ساخته‌شده به‌وسیله شرکت Siemens آماده بهره‌برداری است.

وی با قدردانی از عوامل اجرایی پروژه، تأکید کرد: فضای همکاری مؤثری در پروژه شکل گرفته و همراهی‌ها در پیشبرد کار نقش داشته است. چنانچه این هماهنگی برای همه عوامل پروژه وجود نداشت، دستیابی به نتیجه در چنین شرایطی بسیار دشوار بود.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در نشست هدف‌گذاری برای راه‌اندازی واحد ششم، تصریح کرد: این پروژه تا پایان مرداد امسال به اتمام می‌رسد تا ظرفیت انتقال گاز در این تأسیسات از ابتدای پاییز به ۲۴۰ میلیون متر مکعب گاز در خطوط دوم و سوم سراسری افزایش یابد.

میرزایی خواستار اجرای تست ۷۲ ساعته تا ۲۰ مرداد شد و بیان کرد: باید با برنامه‌ریزی دقیق‌ فعالیت‌های پروژه، راه‌اندازی واحد ششم در زمان مقرر به اتمام برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه