سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی از مرز ۷۹ هزار مگاوات

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت برق حرارتی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با بهره‌برداری از واحدهای نیروگاهی جدید به بیش از ۷۹ هزار مگاوات رسیده است.

نیروگاه حرارتی
به گزارش خبرگزاری موج

، حامد صیرفیان‌پور- معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت برق حرارتی- اظهار کرد: در یک‌هفته گذشته با بهره‌برداری از ۳۴۸ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در قالب راه‌اندازی سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی مشهد، واحد دوم گازی بخش توسعه نیروگاه خرم‌آباد و بهره‌برداری از نخستین نیروگاه زمین‌گرمایی کشور در مشگین‌شهر، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی به بیش از ۷۹ هزار مگاوات رسید. 

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۸ درصد کل ظرفیت نیروگاهی کشور در اختیار واحدهای تولید برق حرارتی است، گفت: در این میان واحدهای سیکل‌ترکیبی با مجموع ظرفیت ۳۸۲۳۷ مگاوات بیشترین سهم را در تامین برق مورد نیاز شبکه سراسری به خود اختصاص می‌دهند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت برق حرارتی ادامه داد: همچنین واحدهای گازی با ظرفیت ۲۵۰۸۷ مگاوات و نیروگاه‌های بخاری با ظرفیت ۱۵۸۳۸ مگاوات جایگاه‌های بعدی را در سبد تولید برق کشور به خود اختصاص داده‌اند.

صیرفیان‌پور تاکید کرد: در حال حاضر ۶۴۸ واحد تولید برق حرارتی در قالب ۱۵۱ نیروگاه حرارتی کشور وظیفه تامین سهم عمده برق کشور را بر عهده دارند که بیش از ۶۹ درصد این ظرفیت در اختیار بخش خصوصی و غیر دولتی است.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه