سرخط خبرها
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد
  • اختلال فروش بلیت قطار رفع شد
  • انفجار ۲ نفتکش متخلف در مسیر جنوبی تنگه هرمز
  • باقری‌کنی: تنگه هرمز اهرم سرنوشت‌ساز است هرگز کوتاه نمی‌آییم
  • قطار عمران البرز به ایستگاه بهره‌برداری رسید
  • همه آب‌شیرین‌کن‌های جنوب کشور فعال هستند
  • پزشکیان: شادمانی اسپانیا شادمانی ایران است
  • قفل‌گشایی از پروژه‌های تاریخی مازندران
  • وزیر میراث‌فرهنگی: اعتماد ایرانیان خارج از کشور باید بازسازی شود
  • اعلام جزئیات همایش تئاتر پیاده‌روی اربعین: امسال گروه خارجی نداریم
  • بنزین درآمریکا از ۴ دلار عبور کرد
  • آیت‌الله بوشهری: عالمان دین باید در برابر جبهه دشمن بایستند
  • دما دربرخی نقاط کشور به ۶۰ درجه رسید

اعلام جزئیات دریافت وام سهامداری از سوی سازمان بورس

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار جزییات طرح‌های حمایتی «بیمه سهام» و «اعطای تسهیلات با توثیق سهام» در زمان بازگشایی بازار سهام را تشریح کرد.

بورس
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، حمید یاری معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس جزییات طرح‌های سازمان بورس برای صیانت از حقوق سهام‌داران در زمان بازگشایی بازار سهام را تشریح کرد.

یاری در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به بازگشایی بازار سهام از روز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت و طرح‌های حمایتی سازمان بورس و اوراق بهادار برای صیانت از حقوق سهام‌داران گفت: در طرح «بیمه سهام» افرادی که پورتفوهای زیر یک میلیارد تومانی سهام در اختیار دارند، با پرداخت فقط یک ریال می‌توانند سبد دارایی سهام خودشان را برای ۱۸ ماه آینده بیمه کنند.

او با اشاره به طرح حمایتی دیگر سازمان بورس و اوراق بهادار اضافه کرد: در قالب دیگر برنامه حمایتی طراحی شده در سازمان بورس، سیستم بانکی به افرادی که پرتفوی ۴۰۰ میلیون تومانی در اختیار داشته باشند، بر اساس ارزش پرتفویشان تسهیلاتی را بدون نیاز به ضامن و بدون نیاز به مراجعه به شعب بانکی در اختیار سهام‌داران قرار می‌دهد.

او تاکید کرد: دسهام‌داران علاقمند به استفاده از این طرح‌های حمایتی برای آگاهی از جزییات و شرایط دریافت تسهیلات می‌بایست به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه