سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

نخستین طرح رسمی استفاده از هوش مصنوعی در کشاورزی منعقد شد

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از انعقاد نخستین قرارداد رسمی بکارگیری هوش مصنوعی در کشاورزی ایران خبر داد.

جهاد کشاورزی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج

، مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) اعلام کرد: نخستین قرارداد انتقال فناوری سازمان تات در حوزه کشاورزی هوشمند و هوش مصنوعی با حضور غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات، میان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس منعقد شد.

بر اساس این قرارداد، فناوری «مدل تلفیقی آبیاری هوشمند و مدیریت پیشرفته مزرعه» از سوی سازمان تات در مزارع شرکت پارس مستقر و اجرایی خواهد شد. اجرای طرح‌های پایلوت ملی، انتقال و بومی‌سازی دانش فنی، پایش هوشمند فرآیندهای تولید، تحلیل داده‌ها و ارزیابی عملکرد در حوزه کشاورزی دانش‌بنیان و هوشمند از دیگر محورهای این همکاری مشترک است.

این قرارداد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای فناورانه سازمان تات در مسیر پیوند علم، فناوری و تولید محسوب می‌شود و با هدف افزایش بهره‌وری، مدیریت بهینه منابع آب، توسعه کشاورزی دقیق، ارتقای امنیت غذایی و حرکت به‌سوی کشاورزی نسل جدید منعقد شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه