بیشتر استان‌ها شاهد رگبار و رعدوبرق هستند

سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعدوبرق و افزایش باد برای اکثر استان‌های کشور خبر داد.

هوای بارانی
به گزارش خبرگزاری موج

، بنا بر  اعلام سازمان هواشناسی، امروز ۱۸ فروردین مناطقی در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، همدان، کرمانشاه، شمال استان‌های ایلام، لرستان و مرکزی، تهران، البرز، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و دامنه و ارتفاعات سمنان ابرناکی گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

چهارشنبه (۱۹ فروردین) این شرایط در بخش‌هایی از غرب، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی، دامنه و ارتفاعات شمالی و جنوبی البرز و شمال شرق کشور رخ خواهد داد.

پنجشنبه (۲۰ فروردین) در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، خراسان رضوی، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی، استان کرمان، شرق و شمال فارس، جنوب اصفهان و غرب یزد افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

جمعه (۲۱ فروردین) غرب آذربایجان غربی و دامنه و ارتفاعات کرمان و شنبه (۲۲ فروردین) در شمال غرب و شرق هرمزگان بارش رخ می‌دهد.

چهارشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز و غرب، پنجشنبه در شمال غرب، مرکز و جنوب شرق کشور و جمعه در شمال غرب و جنوب شرق در برخی ساعت‌ها، وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

سه شنبه دریای خزر و از امروز تا پنجشنبه شرق خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

آسمان تهران فردا (۱۹ فروردین) قسمتی ابری از بعدازظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۱۸ و ۹ درجه سانتیگراد و پس‌فردا (۲۰ فروردین) کمی ابری گاهی افزایش ابر و وزش باد با حداکثر و حداقل دمای ۱۹ و ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۳۱ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و فردا و پس‌فردا شهرکرد با دمای ۲- سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه