سرپرست شرکت توانیر:

تأسیسات صنعت برق برای خدمت‌رسانی به مردم است

سرپرست شرکت توانیر، با اشاره به افزایش فشارها و تهدیدات دشمن که احتمال حمله به زیرساخت‌های برق را بالا می‌برد، تأکید کرد: تمام شبکه و تجهیزات صنعت برق تنها با هدف خدمات‌رسانی پایدار به مردم جامعه فعالیت می‌کنند و حمله به آن جنایت جنگی علیه انسانیت است.

وزارت نیرو
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت نیرو ، محمد اله‌داد با بیان اینکه شرایط کنونی کشور حساسیت بیشتری برای حفاظت از زیرساخت‌های برق ایجاد کرده است، گفت: بخش عمده‌ای از تجهیزات و تأسیسات صنعت برق کشور صرفاً برای تأمین نیازهای ضروری و حفظ روشنایی خانه‌های مردم طراحی و فعال شده‌اند.

وی افزود: متخصصان صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی برای صیانت از شبکه و جلوگیری از هرگونه اختلال در خدمت‌رسانی در حال فعالیت‌اند.

او تأکید کرد: کارکرد برق برای تأمین انرژی مورد نیاز خانه‌ها، مراکز درمانی، خدمات شهری و فعالیت‌های روزمره مردم است. از این رو حمله به تاسیسات برق مغایر با کنوانسیون‌های بین‌المللی و جنایت جنگی علیه بشریت است.

اله‌داد ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی صنعت برق گفت: در این روزهای حساس، تیم‌های فنی و عملیاتی صنعت برق با تمام توان در حال پایش، نگهداشت و تقویت شبکه هستند تا هیچ‌گونه اختلالی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

سرپرست شرکت توانیر با اشاره به نقش بسیار مهم مردم در شرایط فعلی ادامه داد: همکاری مشترکان در مدیریت مصرف به ما کمک می‌کند تا پایداری شبکه حفظ شود و تأسیسات در برابر فشارهای فنی تاب‌آورتر عمل کنند.

این مقام مسئول تأکید کرد: مردم شریف ما اطمینان داشته باشند که صنعت برق، با اتکا به توان متخصصان و تلاش شبانه‌روزی نیروهای خود، تا آخرین نفس و با عزم جدی برای حفاظت از شبکه و ارائه بی‌وقفه خدمات به شهروندان خواهد کوشید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه