سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

افزایش بیش از ۵ درصد قیمت نفت در جهان

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی بیش از ۵ دلار افزایش یافت، زیرا اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، نگرانی سرمایه‌گذاران را در مورد اختلالات مداوم در عرضه تشدید کرد.

افزایش قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

،  قیمت آتی نفت خام برنت با ۶ دلار. ۳۳ سنت معادل ۶.۳ درصد افزایش، به ۱۰۷ دلار و ۴۹ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵ دلار و ۲۸ سنت معادل ۵.۳ درصد افزایش، به ۱۰۵ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه رسید.

این افزایش‌ها پس از کاهش بیش از یک دلاری هر دو شاخص نفتی قبل از سخنرانی تلویزیونی ترامپ خطاب به مردم آمریکا روی داد. ترامپ گفت ارتش ایالات متحده تقریبا به اهداف خود در این درگیری که ظرف دو تا سه هفته به پایان می‌رسد، دست یافته است، اما جزئیات خاصی ارائه نداد.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت فیلیپ نوا گفت که بازارها به این واقعیت واکنش نشان می‌دهند که «هیچ اشاره روشنی به آتش‌بس یا تعامل دیپلماتیک» در این سخنرانی نشده است. اگر تنش‌ها تشدید شود یا خطرات دریایی افزایش یابد، نفت می‌تواند با توجه به اختلالات احتمالی عرضه، رکوردهای جدیدی را تجربه کند.

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی هم هشدار داد که اختلالات عرضه در ماه آوریل بر اقتصاد اروپا تأثیر خواهد گذاشت. این قاره پیش از این توسط محموله‌هایی که قبل از شروع جنگ قرارداد بسته شده بودند، محافظت می‌شد.

بر اساس گزارش رویترز، کلودیو گالیمبرتی، اقتصاددان ارشد شرکت ریستاد انرژی، گفت: «بدون هیچ اشاره‌ای به یک طرح آتش‌بس قطعی یا افزایش تولید مواد، بازارها همچنان در حال هضم اظهارات دولت آمریکا هستند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه