سرخط خبرها
  • سخنگوی صنعت آب: ال‌نینو مشکل خشکسالی ایران را حل نمی‌کند
  • تاریخ‌سازی اسکیت سرعت ایران در جهان؛ صعود به جمع ۱۰ کشور برتر با طلای یاحقی
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۱۰.۹ میلیون خانوار تا پایان مهر
  • تصادف رانندگی در جاده زاهدان - بم ۹ کشته برجا گذاشت
  • آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد
  • پایان تلخ پرونده آدم‌ربایی برای اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی
  • زارع نخستین طلایی ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا شد
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد
  • نقض حکم دادگاه از سوی کواکبیان/ طبق قانون مدت منع فعالیت رسانه‌ای کوکبیان ۸ ماه افزایش خواهد یافت
  • حق‌شناس با طلای چهارم، پایان خوشی برای پاراتکواندو ایران رقم زد
  • جبلی: صداوسیما حلقه وصل حاکمیت و امت مبعوث است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از اختصاص ۲ رام قطار رایگان و ۴ هزار تخت اقامتی نوروزی خبر داد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از اجرای تمهیدات ویژه حمل‌ونقل و اسکان، شامل اختصاص دو رام قطار رایگان در مسیر تبریز-ارس و تامین روزانه چهار هزار تخت اقامتی برای رفاه حال مسافران و گردشگران نوروزی خبر داد.

 منطقه آزاد ارس
به گزارش خبرگزاری موج

، «هادی مقدم‌زاده» روز چهارشنبه با اشاره به ضرورت مدیریت مناسب سفرها و خدمات‌رسانی به مردم در ایام تعطیلات پیش‌رو اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد ارس با رویکرد خدمت‌رسانی مؤثر و ایجاد آرامش خاطر برای هم‌وطنان، مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ در حوزه حمل‌ونقل، اسکان و خدمات شهری را در دستور کار قرار داده است.

وی هدف از اجرای این طرح‌ها را تسهیل تردد و اقامت مسافران با بالاترین سطح سهولت و امنیت در این منطقه اقتصادی و گردشگری عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به راه‌اندازی خطوط ریلی ویژه برای جابه‌جایی مسافران گفت: در راستای تسهیل رفت‌وآمد هم‌وطنان در مسیر تبریز به منطقه آزاد ارس، دو رام قطار رایگان در بازه زمانی ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه پیش‌بینی شده است.

مقدم‌زاده افزود: این قطارها با ظرفیت رفت‌وبرگشت حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر، خدمات حمل‌ونقل ریلی را به مسافران ارائه می‌دهند. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قطار نخست ساعت ۰۸:۳۰ از تبریز حرکت کرده و ساعت ۱۹:۰۰ بازمی‌گردد؛ همچنین قطار دوم ساعت ۰۹:۳۰ حرکت و ساعت ۲۰:۰۰ مسیر بازگشت را طی خواهد کرد.

رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد ارس در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تأمین زیرساخت‌های اقامتی تأکید و خاطرنشان کرد: در حوزه اسکان، با هماهنگی و همکاری مستمر با انجمن هتلداران منطقه آزاد ارس، ظرفیت قابل‌توجهی برای اقامت مسافران فراهم شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴ هزار تخت اقامتی به‌صورت روزانه در هتل‌ها و مراکز اقامتی منطقه در دسترس گردشگران قرار دارد.

وی افزود:علاوه بر این، به‌منظور مدیریت یکپارچه و ساماندهی بهتر حضور مسافران، «مرکز ویژه اسکان» نیز در منطقه آزاد ارس راه‌اندازی و تجهیز شده است.

مقدم‌زاده همچنین به تمهیدات در نظر گرفته شده برای جابجایی درون‌منطقه‌ای اشاره کرد و افزود: به‌منظور تسهیل تردد هم‌وطنان در طول مدت حضور در ارس و فراهم شدن امکان بازدید آسان از ظرفیت‌ها و اماکن مختلف منطقه، سه دستگاه اتوبوس دوطبقه در قالب سرویس‌های گردشگری تخصیص یافته است.

به گفته وی، این اتوبوس‌ها به‌صورت رایگان در اختیار مسافران قرار گرفته و همه‌روزه از ساعت ۹ صبح تا ۲۳ در مسیرهای مشخص‌شده خدمات‌رسانی خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه خدمت‌رسانی به مردم در هر شرایطی از اولویت‌های اصلی این سازمان است، تأکید کرد: منطقه آزاد ارس در کنار تداوم فعالیت‌های اقتصادی و تجاری خود، آمادگی کامل دارد تا در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی و ملی، با ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف خدماتی، فضایی امن، آرام و منظم را برای بهره‌مندی هم‌وطنان از ظرفیت‌های ارس فراهم آورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه