سرخط خبرها
  • آب پاکی روی دست اهالی دارو: خبری از پول نیست
  • قرار شبانه مردم رامیان به صدوپنجاهمین شب رسید
  • هشدار قرارگاه خاتم به ترامپ درباره تبعات استفاده از دارایی‌های ایران
  • سردار موسوی: قدرت موشکی میراث شهیدان و فریاد ملت ایران است
  • وزیر ارتباطات: کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود
  • کریمیان: سپاهان همیشه جزو مدعیان قهرمانی است
  • غریب آبادی: ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسد
  • گوشت برزیلی در خود برزیل ارزان شد در ایران نه
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال

سامانه‌های بارشی از امروز ۸ استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد

یک مقام مسئول هواشناسی گفت: از امروز با ورود موج جدید سامانه‌های بارشی، تشدید بارش برف و باران در ۸ استان از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و مازندران مورد انتظار است.

بارش باران در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، بنا بر اعلام سازمان هواشناسی، از امروز با ورود موج جدید سامانه‌های بارشی، تشدید بارش برف و باران در ۸ استان از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و مازندران مورد انتظار است.

امروز شنبه، ۱۶ اسفند در بعضی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و شرق خوزستان بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

فردا یکشنبه، ۱۷ اسفند در بیشتر مناطق واقع در نیمه غربی کشور، استان‌های ساحلی دریای خزر، برخی نقاط شمال شرق و مرکز کشور بارش رخ خواهد داد و روز دوشنبه ۱۸ اسفند نیز در شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، برخی مناطق غرب، جنوب غرب، مرکز، شمال شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شاهد تداوم بارش‌ها خواهیم بود.

روز سه‌شنبه ۱۹ اسفند نیز در نوار شمالی کشور، برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب کشور بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

روز یکشنبه بیشینه بارش‌ها در استان‌های گیلان و مازندران و همچنین دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی خواهد بود و در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز بیشترین میزان بارش در استان‌های گیلان و مازندران انتظار می‌رود.

امروز در مناطق غرب، جنوب غرب، جنوب و جنوب شرق کشور و روز یکشنبه در برخی مناطق جنوب غرب، غرب، جنوب، شمال غرب، شمال شرق و مرکز کشور در برخی ساعات وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود و در مناطق مستعد احتمال وقوع گرد و خاک نیز دور از انتظار نیست.

آسمان تهران امروز ۱۶ اسفند صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و حداقل دمای تهران ۷ و حداکثر دمای آن ۱۶ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه