سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

افت قیمت طلا زیر فشار دلار و انتظار داده‌های آمریکا

قیمت طلا در معاملات سه‌شنبه با کاهش همراه شد و از اوج روزهای اخیر عقب نشست.

طلای جهانی
به گزارش خبرگزاری موج

، قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه کاهش یافت؛ در شرایطی که تقویت ارزش دلار و انتظار بازار برای انتشار داده‌های جدید اشتغال و تورم آمریکا، چشم‌انداز سیاست پولی فدرال رزرو را در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار داده است.

در معاملات نقدی، قیمت هر اونس طلا با ۰.۲۲ درصد کاهش به ۵ هزار و ۴۶ دلار و ۷۰ سنت رسید و قراردادهای آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با افت ۰.۲۶ درصدی در سطح ۵ هزار و ۶۶ دلار معامله شد.

این فلز گران‌بها پس از دو روز رشد متوالی عقب‌نشینی کرد؛ موضوعی که بخشی از آن به افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران و بازگشت جریان نقدینگی به بازار سهام نسبت داده می‌شود. در همین حال، شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ پس از یک هفته پرنوسان، به مسیر صعودی بازگشته و به رکوردی تاریخی دست یافته است.

از سوی دیگر، خوش‌بینی نسبت به مذاکرات احتمالی میان ایران و آمریکا نیز از جذابیت دارایی‌های امنی مانند طلا کاسته است. رئیس‌جمهور ایران مذاکرات هسته‌ای اخیر با آمریکا را گامی رو به جلو توصیف کرده، اما هم‌زمان هرگونه فشار و تهدید را رد کرده است.

با این حال، تحلیلگران بازار طلا تأکید دارند: افت قیمت این فلز می‌تواند محدود باشد، زیرا نشانه‌هایی از تداوم تقاضای بالا در بازار جهانی دیده می‌شود.

در همین راستا، بانک مرکزی چین در ماه ژانویه برای پانزدهمین ماه متوالی ذخایر طلای خود را افزایش داد و میزان ذخایر این کشور به ۷۴.۱۹ میلیون اونس رسید که نسبت به ماه قبل رشد داشته است.

تمرکز اصلی بازارها اکنون بر گزارش اشتغال آمریکا در ماه ژانویه است که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود. پیش‌بینی می‌شود اقتصاد آمریکا ۷۰ هزار شغل جدید ایجاد کرده و نرخ بیکاری در سطح ۴.۴ درصد ثابت بماند؛ داده‌هایی که می‌تواند مسیر کوتاه‌مدت قیمت طلا و دلار را مشخص کند.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۱.۲۹ درصد کاهش به ۸۱ دلار و ۱۸ سنت رسید و پلاتین نیز با افت ۰.۲۵ درصدی در سطح ۲ هزار و ۱۱۷ دلار و ۱۷ سنت معامله شد. نقره در معاملات روز گذشته حدود ۷ درصد رشد کرده و در اواخر ژانویه به رکورد تاریخی ۱۲۱ دلار و ۶۴ سنت رسیده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه