تعطیلی ادارات، صرفه‌جویی گسترده برق در تهران را به همراه داشت

مدیرعامل برق پایتخت خبر داد: تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه معادل ظرفیت تولید کامل نیروگاه برق آبی امیر کبیر، صرفه جویی در مصرف برق را به دنبال داشت.

توزیع برق هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج

، تعطیلی ادارات توسط استانداری تهران در روز چهارشنبه،اول بهمن ماه، منجر به صرفه جویی معادل ظرفیت تولید کامل نیروگاه برق آبی امیرکبیر در مصرف برق شهر تهران شد.

کامبیز ناظریان با بیان اینکه این میزان صرفه جویی به صورت تقریبی معادل برق مورد نیاز ۵۰۰ هزار نفر یعنی جمعیت یک شهر کوچک است یادآور شد: صرفه جویی در مصرف برق به معنای کاهش نیاز نیروگاه های سوخت فسیلی به گاز تزریقی و توزیع عادلانه انرژی در سطح کشور در روزهای بسیار سرد کنونی است.

سخنگوی صنعت برق در استان تهران ضمن قدردانی از همراهی شهروندان استان تهران در مدیریت مصرف برق از هموطنان تهرانی درخواست کرد با توجه به استقرار جبهه هوای بسیار سرد در استان تهران، با حداکثر صرفه جویی در مصرف انرژی به تامین برق و گاز مورد نیاز هموطنان در سراسر کشور کمک کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه