سرخط خبرها
  • موش منجمد ۳۰۰ هزار تومان/ تهران در صدر بازار فروش حشرات
  • پنجمین رویداد ملی جایزه امیر؛ از استقبال ۱۱۰۰ نفری تا معرفی برگزیدگان
  • برد پرگل فوتبال نابینایان ایران؛ هندبا ۵ گل شکست خورد
  • آخرین وضعیت پرونده کارت‌های بازرگانی/ فقط ۱۳ بانک کفایت سرمایه دارند
  • افزایش مبلغ کالابرگ مشمولان در مهرماه اجرا می‌شود
  • رضا شفیعی‌جم بازیگر مطرح کشور: حالم خوب است
  • وزیر صمت: افزایش تولید خودرو، ارتقای کیفیت دو اولویت صنعت خودرو است
  • دبل طلایی و نقره‌ای ایران در پرتاب وزنه؛ علیپور رکورد زنی کرد، اولاد دوم شد
  • شبکه «شاد» با افزودن ۳۰۰ سرور جدید تقویت شد
  • فرزوان : مخالف ورود خودروهای لوکس به کشور هستم

ظرفیت برق سبز کشور از ۳۵۰۰ مگاوات گذشت

رئیس ساتبا از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۲۶۲ مگاوات پروژه تجدیدپذیر و بهینه‌سازی خبر داد و گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از ۳۵۰۰ مگاوات عبور کرده است.

نیروگاه خورشیدی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، محسن طرزطلب، رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا)، مراسم بهره برداری از ۳۰۳ مگاوات، آغاز عمیلیات اجرایی ۷۱۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و همچنین آغاز اجرای ۱۰۰ مگاوات پروژه های بهینه سازی با اشاره به گذشت حدود یک سال از راه‌اندازی بازار گواهی صرفه‌جویی انرژی اظهار کرد: امروز شاهد بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌هایی به ظرفیت مجموع ۱۲۶۲ مگاوات در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق هستیم که نشان‌دهنده حرکت هم‌زمان در دو مسیر تولید و مدیریت مصرف انرژی است.

طرزطلب با بیان اینکه ۳۳ مگاوات ظرفیت جدید به ظرفیت موجود نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور اضافه شده است، افزود: با احتساب این ظرفیت، مجموع توان نصب‌شده نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور در ابتدای ماه جاری به حدود ۳۵۰۰ مگاوات رسید و با تلاش همکاران، امروز عملاً از این رقم عبور کرده‌ایم.

رئیس ساتبا ادامه داد: در این مراسم، پروژه‌های جدید تولید برق تجدیدپذیر در ۱۶ استان کشور به‌صورت هم‌زمان به مدار تولید وارد می‌شوند که شامل نیروگاه‌های مقیاس بزرگ، نیروگاه‌های تولید پراکنده و همچنین نیروگاه‌های کوچک‌مقیاس در نقاط مختلف کشور است. وی از نقش استانداران، سرمایه‌گذاران، مشاوران و پیمانکاران این پروژه‌ها قدردانی کرد.

معاون وزیر نیرو با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۷۱۵ مگاوات نیروگاه جدید تصریح کرد: بخشی از این پروژه‌ها در استان تهران شامل نیروگاه‌های ملارد و پردیسان، در استان قم نیروگاه پرند، و همچنین در استان‌های مرکزی، قزوین، لرستان، زنجان و هرمزگان اجرا می‌شود که برخی از آن‌ها پیشرفت فیزیکی داشته و امروز به‌صورت رسمی افتتاح یا وارد فاز اجرایی شده‌اند.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی به ظرفیت ۲۰۰ مگاوات خبر داد و گفت: در کنار توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی، توجه به بهینه‌سازی مصرف انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، چراکه ناترازی برق صرفاً با افزایش تولید برطرف نخواهد شد.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران تأکید کرد: بر اساس مأموریت‌های ابلاغی وزیر نیرو، ساتبا برنامه‌های ویژه‌ای را در حوزه بهینه‌سازی مصرف برق دنبال می‌کند و تحقق اهداف این بخش، نقش مهمی در پایداری شبکه برق کشور خواهد داشت.

طرزطلب در پایان با اشاره به تداوم این مسیر اظهار امیدواری کرد: توسعه هم‌زمان تولید برق تجدیدپذیر و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، بتواند به کاهش ناترازی برق و افزایش تاب‌آوری شبکه در سال‌های آینده کمک کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه