سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

قیمت جهانی طلا به ۴۲۱۵ دلار و ۶۱ سنت رسید

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در معاملات روز جاری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۴۲۱۵ دلار و ۶۱ سنت رسید.

قیمت طلا امروز
به گزارش خبرگزاری موج

، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، در آستانه تصمیم نشست سیاست‌گذاری فدرال رزرو آمریکا، اندکی افزایش یافت.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در معاملات روز جاری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۴۲۱۵ دلار و ۶۱ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در فوریه، با ۰.۲ درصد افزایش، به ۴۲۴۴ دلار و ۷۰ سنت رسید.

نشست دو روزه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) برای تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره، روز جاری به پایان می‌رسد و  پس از آن کنفرانس مطبوعاتی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو برگزار می‌شود. سرمایه‌گذاران اکنون احتمال کاهش ۲۵ واحد پایه نرخ بهره توسط فدرال رزرو در دسامبر را ۸۸.۶ درصد تخمین می‌زنند.

بر اساس گزارش رویترز، کوین هاست، مشاور اقتصادی کاخ سفید و به عنوان نامزد اصلی رئیس فدرال رزرو، روز سه‌شنبه اعلام کرد فضای زیادی برای کاهش بیشتر نرخ بهره وجود دارد اما افزایش تورم می‌تواند این چشم‌انداز را تغییر دهد. طلای بدون بازده معمولا در محیط نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۶ درصد افزایش، به رکورد ۶۱ دلار و ۶ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با ۱.۲ درصد کاهش، به ۱۶۶۹ دلار و ۷۰ سنت رسید، هر اونس پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۵۰۳ دلار و ۲۶ سنت رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه