سرخط خبرها
  • رویترز: مذاکرات نفتی ایران و ژاپن بعد از ۷ سال آغاز شد
  • کیفرخواست پرونده رضا پهلوی صادر شد
  • هلال احمر: مراسم وداع تاکنون مصدوم خاصی نداشته است
  • طرحی جدید برای تسهیل دریافت وام‌ توسط تعاونی‌های کوچک
  • جهش صادرات نفت خلیج فارس با بازگشایی تنگه هرمز
  • رئیس اتحادیه بنکداران: نگران تامین کالاهای اساسی نباشید
  • اقتدار ملی پیام روشن تهران به جهان
  • شکست گوگل در دادگاه اروپا، جریمه ۴٫۷ میلیارد دلاری قطعی شد
  • دلیل منتفی شدن حضور اسکوچیچ در پرسپولیس، اختلاف یک میلیون دلاری قرارداد
  • مطالبات چای کاران پرداخت شد
  • نیروی دریایی سپاه: انتقام الهی از آمریکا و رژیم صهیونیستی دور نیست
  • سی‌ان‌ان: فریاد انتقام درمراسم وداع با آیت‌الله خامنه‌ای طنین‌انداز شد
  • روایتگران خارجی در مراسم: مردم از عزاداری برای رهبر شهیدشان خسته نمی‌شوند
  • رسانه های خارجی: وحدت و شکوه خاص ایران به جهان ثابت شد
  • خانواده شهدای میناب با شعار تجدید بیعت با رهبر وارد تهران شدند
  • ۳۰ نانوایی خودجوش در تهران رایگان پخت می کنند
  • ابراز رضایت اکثر ظائرین از امکانات و تمهیدات مراسم
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله

پیشرفت بزرگراهی در غرب کشور؛ کاهش تصادفات و توسعه اقتصادی با کریدور جدید

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: اجرای قطعه جدیدی به طول ۲۰ کیلومتر نیز آغاز شده و تلاش می‌شود تا پایان دولت چهاردهم، حدود ۱۳۰ کیلومتر باقی‌مانده از این محور در استان کردستان تکمیل شود.

وزیر راه و شهرسازی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بهره‌برداری از ۲۵ کیلومتر از کریدور بزرگراهی غرب کشور اظهار کرد: این پروژه بخشی از کریدور شمال به جنوب و اتصال شمال‌غرب به جنوب‌غرب از بازرگان تا بندر امام خمینی است که ۲۵ کیلومتر آن افتتاح و زیر بار ترافیک رفته است.

به گفته وی، این اقدام برای جلوگیری از معطلی و تسریع در بهره‌برداری انجام شده تا با تأمین ایمنی کامل، کل کریدور در مدار بهره‌برداری قرار گیرد.

صادق افزود: اجرای قطعه جدیدی به طول ۲۰ کیلومتر نیز آغاز شده و تلاش می‌شود تا پایان دولت چهاردهم، حدود ۱۳۰ کیلومتر باقی‌مانده از این محور در استان کردستان تکمیل شود تا هیچ قطعه ناتمامی از این شبکه بزرگراهی باقی نماند.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تأمین اعتبار در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال‌های گذشته گفت: این موفقیت حاصل اولویت‌بندی پروژه‌ها و تمرکز بر کریدورهای راهبردی کشور است که اتصال آن‌ها به نقاط مرزی از مصوبات دولت و شورای راهبری محسوب می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی ضمن قدردانی از حمایت رئیس‌جمهور، استاندار کردستان و نمایندگان استان تأکید کرد: ادامه این روند در تأمین اعتبارات، تکمیل شبکه بزرگراهی استان را تسریع خواهد کرد و امیدواریم مردم هرچه زودتر ثمرات آن را در زندگی خود لمس کنند.

تکمیل کریدور غرب کشور نقشی مؤثر در کاهش ۳۰ درصدی تصادفات جاده‌ای، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا، رونق اقتصادی، توسعه گردشگری، رفع نقاط حادثه‌خیز و محرومیت‌زدایی از مناطق غربی کشور خواهد داشت.

در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کردستان، بهره‌برداری از ۲۵ کیلومتر از مسیر و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ کیلومتر دیگر انجام شد که تکمیل آن نقش مؤثری در کاهش ۳۰ درصدی تصادفات جاده‌ای، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و رونق اقتصادی منطقه دارد.

اجرای این طرح بزرگ علاوه بر ارتقای ایمنی مسیر و کاهش زمان سفر، موجب رفع نقاط حادثه‌خیز، توسعه گردشگری، تسهیل ارتباطات بین‌استانی و محرومیت‌زدایی از مناطق غربی کشور خواهد شد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه