سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

اوپک پلاس تولید نفت را کمتر از پیش‌بینی‌ها افزایش داد

بازار جهانی نفت سه‌شنبه شاهد نوسان محدود بود؛ تصمیم اوپک پلاس برای افزایش روزانه تنها ۱۳۷ هزار بشکه تولید، فشار کوتاه‌مدت عرضه را کاهش داد.

اوپک پلاس
به گزارش خبرگزاری موج

، قیمت نفت خام در معاملات روز سه‌شنبه تغییر محسوسی نداشت و تحت تأثیر ترکیب عوامل عرضه و تقاضا، ثبات نسبی را تجربه کرد. در بازار لندن، هر بشکه نفت برنت دریای شمال با رشد ۰.۳۵ درصدی معادل ۲۳ سنت، به ۶۵ دلار و ۷۰ سنت رسید. نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با افزایش ۰.۳۴ درصدی معادل ۲۱ سنت، ۶۱ دلار و ۹۰ سنت معامله شد.

تصمیم اخیر ائتلاف اوپک پلاس برای افزایش روزانه ۱۳۷ هزار بشکه تولید در ماه نوامبر – کمتر از پیش‌بینی‌ها – باعث شد نگرانی‌ها از مازاد عرضه شدید در کوتاه‌مدت کاهش یابد. با این حال، از ابتدای سال میلادی تاکنون این گروه حدود ۲.۷ میلیون بشکه در روز به عرضه خود افزوده که معادل ۲.۵ درصد تقاضای جهانی است.

ضعف رشد اقتصاد جهانی، تعرفه‌های تجاری آمریکا و تغییرات تقاضای چین، فشار نزولی بر بازار حفظ کرده است. در کنار این عوامل، جنگ روسیه و اوکراین به‌عنوان ریسک ژئوپلیتیکی بزرگ، مانع از افت شدید قیمت‌ها شده و بی‌ثباتی عرضه انرژی روسیه را تشدید کرده است.

دو منبع صنعتی خبر دادند پالایشگاه کیریشی روسیه پس از حمله پهپادی اوکراین و آتش‌سوزی ۴ اکتبر، بهره‌برداری از واحد تقطیر اصلی خود را متوقف کرده و بازگشت کامل به ظرفیت طبیعی حدود یک ماه زمان خواهد برد.

تحلیلگران هشدار می‌دهند که هرگونه افزایش بیشتر تولید از سوی اوپک پلاس یا تولیدکنندگان غیرعضو، در صورت تداوم ضعف تقاضا، می‌تواند مازاد عرضه را در ماه‌های آینده تشدید کند.

ائتلاف اوپک پلاس – شامل کشورهای عضو اوپک و تولیدکنندگان بزرگی مانند روسیه – پس از بحران کرونا سیاست کاهش عرضه را برای پشتیبانی از قیمت‌ها اتخاذ کرد و از سال ۲۰۲۱ با بهبود بازار، به تدریج تولید را افزایش داد. با این حال، تصمیم اخیر این گروه مبنی بر رشد محدود تولید، نشانه‌ای از احتیاط برای جلوگیری از سقوط قیمت‌هاست، هرچند بخشی از بازار همچنان خطر مازاد عرضه را جدی می‌بیند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه