وزیر اقتصاد:
گمرکات کشور باید فوراً هوشمند شوند
وزیر اقتصاد با اشاره به رسوب بالای کالا در گمرکات کشور، بر ضرورت هوشمندسازی فوری و اجرای الگوی گمرک مدرن برای کاهش موانع تجارت تأکید کرد.

، سیدعلی مدنیزاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از بندر شهید رجایی و نشست با فعالان اقتصادی، رسوب بالای کالا در گمرکات کشور را یکی از مهمترین چالشهای تجارت خارجی عنوان کرد و بر ضرورت هوشمندسازی فوری و کامل نظام گمرکی تأکید نمود. وی خاطرنشان کرد که روند فعلی هزینههای سنگینی بر دوش فعالان اقتصادی گذاشته و باید با کاهش موانع و تسهیل فرآیندها، این بار اضافی از اقتصاد کشور برداشته شود.
مدنیزاده ضمن قدردانی از تلاش کارکنان گمرک و سازمان بنادر برای ترخیص سریع کالاهای اساسی در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، این اقدام را خدمتی بزرگ به مردم دانست. او گفت اجرای الگوی گمرک مدرن تنها با بهرهگیری از ظرفیت نیروهای متخصص، مهندسان و شرکتهای دانشبنیان ممکن خواهد بود و افزود تقویت صادرات، توسعه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از اولویتهای فوری دولت است.
وزیر اقتصاد همچنین بر مشارکت بخش خصوصی در تکمیل زیرساختهای تجاری و اقتصادی هرمزگان تأکید کرد و آن را عاملی برای شتاببخشی به رشد بندرها و گسترش بازارهای استان دانست.
ارسال نظر