English

بانک مرکزی نماد دلار و یورو اسکناس را راه‌اندازی می‌کند

بانک مرکزی اعلام کرد نماد اسکناس دلار و یورو در تالار مرکز مبادله ارز و طلای ایران از اوایل هفته آینده فعال می‌شود تا عرضه و تأمین ارز تجاری خرد تسهیل شود. این نماد با هدف تامین سریع ارز مورد نیاز واردکنندگان و تسریع ترخیص کالاها از گمرک راه‌اندازی می‌شود.

مرکز مبادله ارز و طلا
به گزارش خبرگزاری موج

، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از آغاز فعالیت نماد اسکناس دلار و یورو در تالار مرکز مبادله ارز و طلای ایران از اوایل هفته آینده خبر داد.

بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، این اقدام در راستای تخصیص و تأمین سریع ارز تجاری خرد و کمک به تسریع فرآیند ترخیص کالاهای مورد نیاز بازار صورت می‌گیرد.

طبق برنامه، صادرکنندگان موظف‌اند ارز حاصل از صادرات خود را در قالب این نماد عرضه کنند و واردکنندگان نیز می‌توانند با استفاده از ارز خریداری‌شده، اقدام به واردات کالا و انجام امور گمرکی کنند.

این روند، علاوه بر ایجاد شفافیت در معاملات ارزی، زمان تامین ارز را کاهش داده و مسیر ورود کالاهای اساسی به کشور را هموار خواهد کرد.

با اجرایی شدن این طرح، تالار مرکز مبادله ارز و طلا به یکی از محورهای مهم در مبادله اسکناس ارزی تبدیل می‌شود و نقش مستقیم در تنظیم جریان نقدینگی ارزی کشور خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه