English

وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید:

اولویت اصلی امروز کشور، تامین امنیت غذایی است

وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید، با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و یادآوری شهدای دانش‌آموز و معلم، از دانش‌آموزان خواست تا با تلاش در تحصیل، آینده‌ای روشن برای کشور رقم بزنند.

وزیر جهاد کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج

، مراسم آغاز سال تحصیلی جدید، صبح امروز سه شنبه، با حضور غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان، دانش‌آموزان و معلمان در مدرسه شهید بوربور عظیمی در شهر ری برگزار شد.

وزیر جهاد کشاورزی در سخنرانی خود در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی، یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و معلم را گرامی داشت و به اهمیت نقش دانش‌آموزان در پیشرفت و آبادانی کشور اشاره کرد.

نوری با ابلاغ سلام گرم رئیس جمهور و آرزوی موفقیت برای ایشان در سفر به نیویورک برای شرکت در اجلاس سازمان ملل، بر تلاش دولت برای رساندن صدای ملت ایران به جهانیان تاکید کرد.

وی با بیان این که ما ایرانیان انسان‌های متمدن هستیم و تاریخی کهن داریم، اظهار کرد: ایرانیان در طول تاریخ، انسان های صلح طلب و صلح جو بوده اند اما اگر کسانی جسارت کنند و به ما حمله کنند، بسیار محکم و جانانه جواب آنها را خواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری آغاز جنگ تحمیلی در ۴۵ سال پیش، به رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این یادآوری برای آن است که بدانیم چه مسئولیت سنگینی بر دوش داریم و برای حفظ عزت، سربلندی و تمامیت ارضی کشور، چه جانفشانی‌هایی صورت گرفته است.

 

خوب درس خواندن تکلیف اصلی دانش آموزان

وی خطاب به دانش‌آموزان، "خوب درس خواندن" و "خوب یاد گرفتن" را تکلیف اصلی امروز آنها دانست و افزود: با بهره‌گیری از نعمت سلامتی و زندگی، باید علم بیاموزید تا در آینده بتوانید افراد مفیدی برای میهن مان باشید.

نوری با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و نقش آن در استقلال و خودکفایی کشور، از دانش‌آموزان خواست تا با انتخاب رشته‌های تحصیلی مرتبط با کشاورزی و غذا، در آینده به تامین امنیت غذایی کشور کمک کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری شرایط مردم غزه و نقش گرسنگی به عنوان یک سلاح جنگی، امنیت غذایی را موضوعی حیاتی عنوان کرد.

وی همچنین به دستاوردهای بزرگ کشور در حوزه کشاورزی اشاره کرد و افزود: امروزه کشور ما در برخی از رشته‌های تولیدی در رتبه دوم جهان قرار دارد که این افتخاری بزرگ برای ایران است.

 

محدودیت منابع و لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی

نوری با اشاره به محدودیت منابع و وجود ناترازی ها در حوزه آب و انرژی، تصریح کرد: با فرمان مقام معظم رهبری مکلف هستیم که هر چه سریعتر نسبت به جبران این ناترازی ها اقدام کنیم و قدم اول در این مسیر درست مصرف کردن و صرفه جویی است.

وی تاکید کرد: باید یاد بگیریم و بپذیریم که منابع موجود در جهان از گاز، برق و انرژی و مواد غذایی و منابع تولید، محدود هستند.

 

مشارکت ۵.۵ میلیون دانش آموز در نهال‌کاری

نوری با اشاره این که امروز در این مدرسه نهال‌کاری انجام خواهیم داد تا این فرهنگ را در جامعه تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته پنج و نیم میلیون دانش آموز و ۱۱۷ هزار نفر از معلمین عزیز در سطح کشور در امر نهال‌کاری مشارکت داشته اند.

در پایان این مراسم، وزیر جهاد کشاورزی ضمن تشکر از معلمان و اولیای دانش‌آموزان، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همدلی، سال تحصیلی جدید برای دانش‌آموزان و معلمان سالی پر از موفقیت و پیشرفت باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه