English

طلای جهانی با رکورد ۳۷۵۸ دلار تاریخ‌ساز شد

قیمت هر اونس طلا در معاملات بازار جهانی روز سه‌شنبه به رکورد تاریخی ۳۷۵۸ دلار و ۳ سنت رسید و پس از آن در سطح ۳۷۵۲ دلار و ۴۳ سنت تثبیت شد.

طلای جهانی
به گزارش خبرگزاری موج

،  بازار جهانی طلا در معاملات روز سه‌شنبه شاهد ثبت بالاترین رکورد تاریخ خود بود. قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری به ۳۷۵۸ دلار و ۳ سنت رسید و سپس با رشد ۰.۲ درصدی در سطح ۳۷۵۲ دلار و ۴۳ سنت معامله شد. قراردادهای آتی دسامبر نیز با ۰.۳ درصد افزایش، ۳۷۸۷ دلار و ۶۰ سنت قیمت‌گذاری شد.

افت ۰.۱ درصدی شاخص دلار، طلا را برای خریداران خارجی ارزان‌تر کرد و انتظارات از کاهش بیشتر نرخ بهره توسط فدرال رزرو، روند صعودی این فلز گرانبها را تقویت کرد. سرمایه‌گذاران چشم‌انتظار سخنرانی امروز جروم پاول و سایر مقامات فدرال رزرو هستند تا نشانه‌های بیشتری از مسیر سیاست پولی آمریکا دریافت کنند.

«استفن میران»، عضو جدید هیئت مدیره فدرال رزرو، هشدار داد که بدون کاهش شدید نرخ بهره، بازار کار آمریکا آسیب خواهد دید؛ دیدگاهی که برخی همکارانش برای مقابله با تورم، آن را رد کردند. هفته گذشته، بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را ۲۵ واحد پایه کاهش داد و وعده داد که این روند در جلسات آینده ادامه خواهد داشت.

بر اساس ابزار «دیده‌بان فدرال» شرکت CME، احتمال کاهش نرخ بهره در اکتبر ۹۰ درصد و در دسامبر ۷۵ درصد برآورد می‌شود.

صندوق «SPDR Gold Trust»، بزرگ‌ترین ETF طلای جهان، حجم دارایی خود را ۰.۶۰ درصد افزایش داد و مرز ۱۰۰۰ تن را پشت سر گذاشت. طلا از ابتدای ۲۰۲۵ تاکنون حدود ۴۳ درصد رشد داشته که ناشی از عدم قطعیت‌های ژئوپلیتیکی، خرید بانک‌های مرکزی و سیاست‌های انبساطی بانک‌های بزرگ بوده است.

در سایر بازارهای فلزات گرانبها، نقره ۰.۲ درصد افت کرد و به ۴۳ دلار و ۹۸ سنت رسید، پلاتین با ۰.۳ درصد رشد به ۱۴۲۰ دلار و ۴۵ سنت معامله شد و پالادیوم ۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۱۱۸۹ دلار و ۸۴ سنت رسید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه