آغاز پاییز با باران در شمال کشور و کاهش نسبی دما

سازمان هواشناسی بارش شدید باران، رعد و برق و احتمال تگرگ در استان‌های ساحلی خزر و شمال‌غرب طی روزهای آینده را پیش‌بینی کرده است.

هوای بارانی
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان هواشناسی  اعلام کرد: با آغاز پاییز، بارش باران در استان‌های ساحلی خزر و بخش‌هایی از شمال‌غرب و شمال‌شرق کشور ادامه دارد و همزمان، پدیده گرد و خاک در مناطق وسیعی رخ خواهد داد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، امروز ۲۹ شهریور، بارش در استان‌های ساحلی خزر و به‌صورت پراکنده در اردبیل، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، شمال سمنان، خراسان شمالی و ارتفاعات شرق تهران ادامه می‌یابد. یکشنبه ۳۰ شهریور، بارش شدید همراه با رعد و برق و احتمال تگرگ در گیلان، مازندران، اردبیل و بخش‌هایی از آذربایجان‌شرقی و غربی رخ می‌دهد. استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران نیز شاهد رگبار پراکنده و وزش باد خواهند بود.

سه‌شنبه اول مهر و چهارشنبه ۲ مهر، علاوه بر سواحل خزر و دامنه‌های جنوبی البرز، نیمه شمالی سمنان، گلستان و خراسان شمالی نیز بارانی خواهد شد. در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و ارتفاعات هرمزگان نیز تا پنج روز آینده احتمال رگبار و تندباد لحظه‌ای وجود دارد.

وزش باد شدید و گرد و خاک طی روزهای آتی در نیمه غربی، شمال‌شرق، شرق و مناطق مرکزی ادامه خواهد داشت. همچنین دریای خزر، دریای عمان و خلیج فارس در برخی روزها مواج پیش‌بینی می‌شوند.

برای تهران، فردا آسمان صاف تا کمی ابری با بیشینه دمای ۳۰ و کمینه ۲۱ درجه و روز دوشنبه با بیشینه ۲۹ و کمینه ۲۰ درجه پیش‌بینی شده است. در میان مراکز استان، بوشهر با ۳۹ درجه گرم‌ترین و شهرکرد با ۳ درجه سردترین نقطه کشور خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه