سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

توافق تهران و کابل برای احداث کارخانه‌های مشترک در نقطه صفر مرزی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: احداث منطقه ویژه اقتصادی و کارخانه‌های مشترک در نقطه صفر مرزی خواف با افغانستان بررسی شده است.

مهندس سید محمد اتابک + وزیر صنعت، معدن و تجارت
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، پس از بازگشت از سفر سه‌روزه به افغانستان اعلام کرد: در این سفر موضوع ایجاد منطقه اقتصادی مشترک و احداث کارخانه‌های مشترک در نقطه صفر مرزی خواف میان ایران و افغانستان مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ایستگاه راه‌آهن شمتیغ سنگان خواف گفت: این سفر با هدف توسعه تجارت، صنعت و گسترش روابط سیاسی و اقتصادی با همسایگان، به‌ویژه افغانستان، انجام شد. در دیدارها با وزیران و مقامات بلندپایه دولت افغانستان، ۱۶ زیرکمیته تخصصی برای پیگیری توافقات دو جانبه تشکیل شد.

اتابک افزود: احداث کارخانه‌های معدنی مشترک و اجرای پروژه‌های اکتشافی، از جمله توافقات مهم این سفر بود. همچنین در گفت‌وگو با وزیر معدن و پترولیوم افغانستان، زمینه همکاری‌های فولاد مبارکه و ایجاد کارخانه کنسانتره در نقطه صفر مرزی بررسی شد.

وزیر صمت از روند مذاکرات با وزیر فواید عامه افغانستان نیز خبر داد و گفت: در این نشست‌ها به موضوعات گمرکی، تبادلات مرزی و افزایش ظرفیت حمل‌ونقل ریلی بین خواف و هرات پرداخته شد. این خط آهن روزانه بیش از ۴۰ تا ۵۰ هزار تن کالا جابجا می‌کند و نقش مهمی در ارتقای تجارت دو کشور دارد.

وی میزان مبادلات سال گذشته را ۳.۶ میلیارد دلار ذکر کرد و هدف‌گذاری امسال را رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار دانست. اتابک تأکید کرد: اجرای توافقات فعلی می‌تواند جهش قابل‌توجهی در تجارت ایران و افغانستان ایجاد کند.

وزیر صمت همچنین از ایستگاه راه‌آهن شمتیغ سنگان خواف بازدید کرد؛ ایستگاهی که در نقطه مرزی ایران و افغانستان قرار دارد و به‌عنوان گره کلیدی تجارت زمینی دو کشور شناخته می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه