English

توان تولید برق نیروگاه سنندج ۶۰ مگاوات افزایش یافت

توان تولید برق نیروگاه سنندج با راه‌اندازی سیستم خنک‌کاری هوای ورودی به توربین(مدیا) بالغ بر ۶۰ مگاوات در پیک مصرف برق تابستان امسال افزایش یافت.

توان تولید برق نیروگاه سنندج ۶۰ مگاوات افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری موج

، طرح ارتقای توان عملی ۴ واحد گازی نیروگاه سیکل‌ترکیبی سنندج با مجموع ظرفیت ۶۰ مگاوات به روش خنک‌کاری هوای ورودی(سیستم مدیا) در کوتاه‌ترین زمان ممکن با تلاش ارکان اجرایی پروژه برای پیک مصرف برق تابستان امسال نصب و راه‌اندازی شد.

این طرح پیرو ابلاغیه وزارت نیرو و مشارکت گروه مپنا، مبنی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود نیروگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری تولید برق و کاهش ناترازی انرژی در دوره اوج بار محقق و اجرایی شد.

افزایش تولید و جبران افت توان واحدهای گازی ناشی از گرمای هوا، کاهش ناترازی شبکه، اشتغال‌زایی و جلوگیری از خروج ارز از جمله اهداف اجرای این پروژه است که در تطابق با تکنولوژی روز دنیا و استانداردهای بین‌المللی و بصورت بهینه تماما توسط متخصصان داخلی طراحی و اجرا شده است.

براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته برای پیک تابستان امسال بالغ بر ۷۱۰ مگاوات پروژه ارتقای توان تولید برق واحدهای گازی به روش خنک‌کاری هوای ورودی(مدیا)، ارتقای اساسی توربین گازی و ارتقای سیستم کنترل در دستور کار قرار گرفته که تاکنون ۶۷۰ مگاوات از این طرح‌ها اجرایی شده است.

نیروگاه سیکل‌ترکیبی سنندج به ظرفیت نامی ۱۰۳۵ مگاوات با برخورداری از چهار واحد گازی و دو واحد بخار در استان کردستان واقع شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه