سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

قیمت طلای جهانی به ۳۴۳۹ دلار و ۲۰ سنت رسید

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری که روز گذشته بالاترین حد از دو هفته گذشته را ثبت کرده بود، در معاملات روز جاری، ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۳۳۸۳ دلار و ۶۷ سنت رسید. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۱ درصد افزایش، ۳۴۳۹ دلار و ۲۰ سنت معامله شد.

قیمت طلا
به گزارش خبرگزاری موج

​، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر چشم انداز نرخ های بهره پایین تر در آمریکا، افزایش یافت.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری که روز گذشته بالاترین حد از دو هفته گذشته را ثبت کرده بود، در معاملات روز جاری، ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۳۳۸۳ دلار و ۶۷ سنت رسید. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۱ درصد افزایش، ۳۴۳۹ دلار و ۲۰ سنت معامله شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، سه‌شنبه گفت: به زودی تصمیماتی را در مورد جایگزین «آدریانا کوگلر»، از مقامات فدرال رزرو که جمعه گذشته، استعفا داد و همچنین گزینه خود را برای ریاست فدرال رزرو اعلام خواهد کرد.

پس از انتشار آمار ضعیف غیرمنتظره اشتغال در ژوئن در روز جمعه که به اخراج کمیسر اداره آمار کار آمریکا توسط ترامپ منجر شد، معامله‌گران در حال حاضر،  پیش‌بینی می‌کنند که تا پایان سال میلادی جاری، دو دور کاهش نرخ بهره انجام شود.

نرخ‌های بهره پایین‌تر در آمریکا، دلار و بازده اوراق قرضه را تحت فشار قرار داده و جذابیت طلا را که بازده ندارد، افزایش می دهد.

صندوق «اس‌پی‌دی‌آر گلد تراست» که بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، اعلام کرد که دارایی‌های این صندوق، ۰.۱۲ درصد افزایش یافت و از ۹۵۴.۸۰ تن در روز دوشنبه، به ۹۵۵.۹۴ تن در روز سه‌شنبه رسید.

طبق گزارش رویترز، در جبهه تجاری، ترامپ دوباره تهدید کرد که تعرفه‌های کالاهای هند را به دلیل خرید نفت از روسیه افزایش خواهد داد، در حالی که دهلی نو حمله او را ناموجه خواند و قول داد که از منافع اقتصادی خود محافظت کند و این امر، شکاف تجاری میان دو کشور را عمیق‌تر کرد.

در حال حاضر، تمرکز بر داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) آمریکا در هفته آینده است که می‌تواند سرنخ‌های بیشتری در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو ارائه دهد.

اقتصاددانان وال استریت در نظرسنجی رویترز انتظار دارند که شاخص قیمت مصرف‌کننده برای ژوئیه به ۰.۳ درصد بر مبنای ماهانه و سه درصد بر مبنای سالانه افزایش یابد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هراونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۳۷ دلار و ۷۸ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین، ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۴ دلار و ۹۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش، ۱۱۷۲ دلار و ۳۹ سنت معامله شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه