سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

وزیر نیرو:

قیمت آب باید مورد بازنگری قرار گیرد

علی آبادی، وزیر نیرو با تاکید بر اینکه روش های فناور برای بهره مندی از آب هزینه بر هستند، تصریح کرد: اقتصاد آب و به تبع آن قیمت آب باید مورد بازنگری قرار گیرد، در غیر این صورت فناوری نیز حاصل نمی‌شود.

وزیر نیرو
به گزارش خبرگزاری موج

​، عباس علی آبادی در جلسه بررسی طرح‌های اولویت‌دار بخش آب کشور که با حضور معاون وزیر نیرو، سخنگوی صنعت آب، روسای حوضه‌های آبریز و سایر معاونان و مدیران صنعت آب و آبفا برگزار شد، بر لزوم بهره‌گیری ملی از فرصت ایجاد شده برای وفاق و همدلی تاکید کرد و گفت: به نظر می‌رسد در این دوره، باید بیش از گذشته به سمت تقویت وفاق ملی حرکت کنیم.

وی با اشاره به اهمیت آسیب‌شناسی جنگ اخیر، بر ضرورت طراحی «بسته‌های اقدامات» توسط کارگروه‌های ویژه تأکید کرد و گفت: باید دفترچه‌ها و بسته‌هایی تهیه شود که به‌محض بروز بحران، مرجع اقدام فوری قرار گیرد. این بسته‌ها باید شامل اقدامات فرهنگی، اطلاع‌رسانی، و گفت‌وگو با مردم همراه با کلیدواژه‌ها و پیام‌های مشخص از قبل طراحی‌شده باشد.

وی با اشاره به لزوم آماده‌سازی ساختار کشور برای شرایط بحرانی اظهار داشت: ما باید بتوانیم در شرایط بحرانی مانند جنگ یا حوادث غیرمترقبه، شبکه‌های کشور را از حالت متمرکز به حالت "جزیره‌ای" (Island Mode) تبدیل کنیم و برای پایداری طولانی‌مدت آماده شویم. در همین راستا، بسته‌های عملیاتی برای شرایط بحرانی باید از هم‌اکنون آماده شود.

وزیر نیرو ادامه داد: باید نسبت به وابستگی فناوری‌های کلیدی به خارج هوشیار باشیم. در حوزه آب نیز باید فناوری‌های گلوگاهی شناسایی و بومی‌سازی شود.

وی خطاب به معاونان فنی و مدیران تخصصی وزارت نیرو گفت: در زمینه بازیابی رطوبت، شیرین‌سازی و روش‌های فناورانه تأمین آب باید راه‌حل‌های مشخص ارائه کنید. ما باید نقشه داشته باشیم، به‌ویژه در محدوده ۱۰۰ کیلومتری حاشیه خلیج فارس و دریای خزر برای مردم طرح‌هایی تهیه شود تا بتوان آب شیرین‌شده را به بالادست رساند. بدون این زیرساخت‌ها، نمی‌توان برداشت‌های جدید از منابع موجود داشت.

علی‌آبادی تاکید کرد: اقتصاد آب و به تبع آن قیمت آب باید مورد بازنگری قرار گیرد، در غیر این صورت فناوری نیز حاصل نمی‌شود؛ روش‌های فناور هزینه بر هستند، از این رو باید اصلاح اقتصادی صورت گیرد.

علی‌آبادی با انتقاد از هزینه‌های اضافی در پروژه‌های بزرگ تاکید کرد: باید به سمت اجرای طرح‌ها به صورت اقتصادی برویم به عبارت دیگر باید طرح‌های صنعت آب و برق به صورت اقتصادی به مرحله اجرا برسند؛ از این پس نباید پروژه‌ای را غیرانتفاعی ببینیم. همه طرح‌ها باید انتفاعی باشند و همه کسانی که از آن منتفع می‌شوند باید بهای آن را پرداخت کنند.علی آبادی بر اهمیت پیشبرد اقدامات تحولی در صنعت آب به منظور افزایش بهره‌وری آب تاکید کرد و گفت: باید آب حاصل شده از طرح‌‎ها و پروژه‌های صنعت آب کشور به قیمت مناسب با تاکید بر معیار بهره‌وری در اختیار مصرف‌کننده اعم از کشاورزی و صنعت قرار گیرد.

وزیر نیرو با بیان اینکه شیرین سازی و تولید آب، موضوع مهم دیگری است که در کشور مطرح است، اظهار کرد: اجرای تصفیه خانه موضوع جاافتاده‌ای در کشور است، به عبارت دیگر بازچرخانی آب مورد توجه قرار گیرد به این معنا که از آب باید چندبار استفاده شود؛ باید به سمت فناوری‌های نوظهور پیش برویم تا امکان استفاده مجدد از آب را در همه مصارف مجاز فراهم کند؛ به شکلی نباشد که آب فقط برای مصرف خاص بازچرخانی شود.

وی در ادامه ایجاد انگیزه برای نیروی انسانی شرکت‌های زیرمجموعه صنعت آب و برق را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در کنار پیشبرد دیگر اقدامات باید نگرانی فعالان صنعت آب و برق در خصوص آینده شغلی آنها به خوبی شنیده شود و به آن‌ها انگیزه لازم جهت خدمت رسانی به ویژه در زمان بحران داده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه