English

وزیر جهاد کشاورزی:

۶۰ درصد طلب گندمکاران تسویه شد

نوری قزلچه، وزیر جهاد کشاورزی با بیان این خللی در تامین و عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد، گفت: ۶۰ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شد.

۶۰ درصد طلب گندمکاران تسویه شد
به گزارش خبرگزاری موج

​، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی گفت: روند خرید تضمینی و ذخیره‌سازی گندم به صورت عادی و طبق برنامه در حال انجام است و پرداخت مطالبات گندم کاران طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته و ادامه دارد.

وی افزود: در دو روز گذشته بیش از ٢٨ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان (٢٨.۵ همت) پول گندم کاران پرداخت شد. پ

وی ادامه داد: بیش از این ۱۴ هزار و ۸۱۴ میلیارد تومان (حدود ۱۵ همت) به کشاورزان پرداخت شده بود که با پرداخت انجام شده در دو روز گذشته، جمعاً ۴۳ هزار و ۳۱۴ میلیارد تومان (حدود ۴٣.۵ همت) مطالبات گندم کاران و کشاورزان پرداخت شده است.

وی یادآور شد: مقدار کل گندم‌های خریداری شده تا ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه- ٢٨ خرداد-، ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تن به ارزش ۷۲ هزار و ۹۳۳ میلیارد تومان (حدود ۷۳ همت بوده) که حدود ۶۰ درصد از مطالبات کشاورزان پرداخت شده است.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: مطالبات بر اساس خرید ماهانه در حال پرداخت و تسویه است، طبق گزارش‌ها ١٠٠ درصد بهای گندم خریداری شده در فروردین و ٧۵ درصد بهای گندم خریداری شده در اردیبهشت ماه پرداخت و طبق آمار تا ٢۵ خرداد، بهای بیش از ۵۰ درصد گندم خریداری شده در خرداد ماه به گندم کاران و کشاورزان پرداخت شده است.

وی گفت: با حمایت دولت و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی در ۵ روز گذشته یک میلیارد دلار ارز برای خرید و واردات کالاهای اساسی تأمین و تخصیص داده شد که تاکنون بیش از ۴٠٠ میلیون دلار آن کارسازی و اجرایی شده است.

نوری ادامه داد: در دو روز گذشته روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز در استان‌های مازندران و تهران و استان‌های مسافر پذیر رصد و پایش کردیم، ذخایر و کالاهای اساسی تأمین شده و هیچ خللی در روند تولید تا عرصه وجود ندارد.

این مقام عالی وزارت تصریح کرد: به صورت طبیعی در برخی مناطق کشور به دلیل افزایش سفر و تقاضا برخی کالاها با کمبود نسبی مواجه شد که با هماهنگی بخشی و فرابخشی به سرعت مدیریت شد.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: همان‌طور که در پیام رهبر معظم انقلاب بیان شد، بار دیگر مردم نشان دادند با همدلی و همیاری با اتحاد و وفاق با قوت و قدرت شرایط را مدیریت می‌کنند، لازم می‌دانم از همه مردم شریف ایران، از کشاورزان و روستاییان و عشایر عزیز، تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان و عرضه‌کنندگان کالاهای اساسی در سراسر کشور تشکر کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه